Bæredygtig boligforening 

Bor du i en boligforening på Østerbro, der gerne vil spare på vand- og varmeforbrug, sortere mere affald, få et grønnere gårdmiljø m.m.? Så kontakt Miljøpunkt Østerbro og få hjælp til at komme i gang.

Verdens første CO2-neutrale hovedstad

København har et mål om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025. Det kræver en markant reducering af vores energi- og ressourceforbrug – og her spiller boligforeningerne en vigtig rolle. I boligforeningerne er vi nemlig fælles om en stor del af vores ressourceforbrug. Vi deler forsyningen af vand og varme og regningen for afhentning af affald. Og vi er fælles om vores gårdmiljøer, opgange og husfacader.

Læs også: Kælderens hemmelighed: Spar penge og CO2 med energioptimering

Få råd og vejledning

Miljøpunkt Østerbro giver råd og vejledning til, hvordan I helt konkret kan sætte ind for at gøre jeres boligforening mere bæredygtig, bruge færre ressourcer og mindske jeres klimaaftryk. Rådgivningen sker i samarbejde med bl.a. Københavns Kommune, forsyningsselskabet HOFOR og partnerskabet Energispring.

Miljøpunkt Østerbro deltager gerne i et bestyrelsesmøde, generalforsamling eller et andet beboermøde med et kort oplæg og inspiration til, hvordan jeres boligforening kan komme godt i gang.

Skriv til Louise Nøhr på [email protected] for at aftale et møde.

 

Fremtidens gårdhave i Askøgade, hvor klimasikring, biodiversitet og grønne opholdssteder går hånd i hånd.

CO2 neutralt København

Vidste du at vores forbrug af el og varme står for 70 procent af Københavns samlede CO2-udledning?

Hvad vi gør i vores hjem og i vores boligforening har altså stor betydning for, om København når målet om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025!

Læs om KBH 2025 Klimaplanen her

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This