Lån en ladcykel

Skal du flytte, købe stort ind eller på skovtur med ungerne? Så lån en ladcykel gratis af Miljøpunkt Østerbro. Cyklerne udlånes for en uge af gangen, fra onsdag til tirsdag, med afhentning om onsdagen i tidsrummet 9.00 – 16.00.

Se, om der er en cykel ledig

Når du åbner dette link, kan du se om en af cyklerne er ledig de ønskede datoer (blå betyder optaget).

Book en cykel

Booking foregår på [email protected], hvor du skriver tid og dato for, hvornår du vil låne en cykel, samt dit navn og telefonnummer. Hvis der er en cykel ledig, vil du få en bekræftelse og mere information om selve lånet.

Lånet er som sagt gratis, du skal blot huske billedlegitimation i form af kørekort eller pas, når du henter cyklen.

Når du låner cyklen, har du ansvaret for at passe godt på den, og at den er forsvarligt låst, når du ikke benytter den. Cyklen er dækket af Miljøpunkt Østerbros forsikring.

Om ladcyklerne

Miljøpunkt Østerbro har to ladcykler til udlån. De er begge af mærket Sorte Jernhest. Den ene ladcykel (“Blåmejsen”) har seler og kaleche og er god til at transportere personer (det kan dog være rart at medbringe en pude eller mælkekasse til at sidde på). Den anden (“Flagermusen”) er uden sæde og er særligt god til transport af tunge ting.

Bemærk, at ladcyklerne ikke har monteret lys. Medbring derfor selv cykellygter.

Se billeder af de to cykler her:

“Blåmejsen”

“Flagermusen”

Miljømæssige fordele

Miljøpunkt Østerbro tilbyder gratis lån af ladcykler, da vi gerne vil opfordre borgerne på Østerbro til at vælge mere bæredygtige transportformer.

Udover de klimamæssige konsekvenser, har den stadigt stigende biltrafik store miljø- og sundhedsmæssige konsekvenser for byens borgere. Det med fører støjgener og dårlig luftkvalitet, der forringer både livskvaliteten og sundheden.

Luftforurening fra bilerne er et stort problem på Østerbro. Hvis du vælger bæredygtige transportformer i form af cykel og offentlig transport, er du med til at forbedre det lokale miljø.

Vidste du at

… en ud af fire københavner-familier med to børn har en ladcykel?

Faktisk cykler 44 procent af københavnerne til og fra arbejde hver dag. Og der er i alt 385 km cykelsti i København.

Læs mere om København som cykelby her

Udlån af ladcykler er støttet af

Vidste du at

… en ud af fire københavner-familier med to børn har en ladcykel?

Faktisk cykler 44 procent af københavnerne til og fra arbejde hver dag. Og der er i alt 385 km cykelsti i København.

Læs mere om København som cykelby her

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram