Søg tilskud til energitjek

21. september 2022 | Nyhed

Bor du i en etageejendom med et højt energiforbrug – og kunne du godt tænke dig en lavere energiregning? Så kan du lige nu søge tilskud ved Københavns Kommune til et opdateret energimærke og gennemgang af fjernvarmecentral/ventilationsanlæg. 

Søg tilskud i puljen Energitjek

Med Energitjek får I tilskud til et nyt eller opdateret energimærke med tilhørende energimærkningsrapport. Et energimærke giver et indblik i jeres ejendoms energimæssige stand og rentable forslag til, hvordan I kan optimere ejendommen for at opnå energibesparelser og bedre komfort.

I får også en gennemgang af ejendommens fjernvarmecentral og eventuelt ventilationsanlæg samt anbefalinger til, hvordan de skal driftes og eventuelle energioptimeringer.

I kan søge om tilskud på 20.000 kr. pr. etageejendom.

Tilskuddet uddeles efter først-til-mølle princippet. Der lukkes for ansøgninger d. 1. december 2022.

Spørgsmål sendes til [email protected]

Læs mere på Bygningsfornyelsens hjemmeside her

Eller hent Energitjek-folderen her

Læs også:

Nyhed

Hvor står Østerbros ikoniske træer?

Har du et yndlingstræ, som betyder noget særligt for dig eller dit nabolag? Til efteråret skal politikerne forny listen over ikoniske træer i København, og nu kan du komme med dine input og indsende forslag til ikoniske træer. Læs mere her.

Nyhed

Miyawakiskov i Fælledparken

Så fik Fælledparken en Miyawakiskov! Sammen med elever fra Langelinieskolen var Miljøpunkt Østerbro med til at plante 620 små træer og buske i et lille hjørne af Fælledparken, som i løbet af årene vil vokse op og blive til en lille skov. Læs mere og se billeder fra plantningen her.

Nyhed

Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen. Læs mere her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram