Søg tilskud til energitjek

21. september 2022 | Nyhed

Bor du i en etageejendom med et højt energiforbrug – og kunne du godt tænke dig en lavere energiregning? Så kan du lige nu søge tilskud ved Københavns Kommune til et opdateret energimærke og gennemgang af fjernvarmecentral/ventilationsanlæg. 

Søg tilskud i puljen Energitjek

Med Energitjek får I tilskud til et nyt eller opdateret energimærke med tilhørende energimærkningsrapport. Et energimærke giver et indblik i jeres ejendoms energimæssige stand og rentable forslag til, hvordan I kan optimere ejendommen for at opnå energibesparelser og bedre komfort.

I får også en gennemgang af ejendommens fjernvarmecentral og eventuelt ventilationsanlæg samt anbefalinger til, hvordan de skal driftes og eventuelle energioptimeringer.

I kan søge om tilskud på 20.000 kr. pr. etageejendom.

Tilskuddet uddeles efter først-til-mølle princippet. Der lukkes for ansøgninger d. 1. december 2022.

Spørgsmål sendes til energitjekketKBH@kk.dk

Læs mere på Bygningsfornyelsens hjemmeside her

Eller hent Energitjek-folderen her

Læs også:

Affald og ressourcer Nyhed

Storskrald er fortid i København

Hvis du bor i en gård eller andelsforening og har lagt mærke til, at storskraldsrummet er ved at være godt fyldt, kan det være I er gået glip af den ændring i storskraldsordningen, der blev gennemført sent sidste år. Nu er det slut med storskrald, som vi kendte det i Københavns Kommune. Fordi mere skal genbruges.

Luftforurening Nyhed

Lad brændeovnen blive i 2023

Vi er forbi de korteste, koldeste uger af vinteren, og hvis du overvejer at få den sidste vinterkulde ud af væggene ved at fyre op i brændeovnen, eller gerne vil nå den sidste vinterhygge foran flammerne - så foreslår vi, at du skruer op for varmen og hyggen uden at involvere brændeovnen. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram