Søg tilskud til energitjek

21. september 2022 | Nyhed

Bor du i en etageejendom med et højt energiforbrug – og kunne du godt tænke dig en lavere energiregning? Så kan du lige nu søge tilskud ved Københavns Kommune til et opdateret energimærke og gennemgang af fjernvarmecentral/ventilationsanlæg. 

Søg tilskud i puljen Energitjek

Med Energitjek får I tilskud til et nyt eller opdateret energimærke med tilhørende energimærkningsrapport. Et energimærke giver et indblik i jeres ejendoms energimæssige stand og rentable forslag til, hvordan I kan optimere ejendommen for at opnå energibesparelser og bedre komfort.

I får også en gennemgang af ejendommens fjernvarmecentral og eventuelt ventilationsanlæg samt anbefalinger til, hvordan de skal driftes og eventuelle energioptimeringer.

I kan søge om tilskud på 20.000 kr. pr. etageejendom.

Tilskuddet uddeles efter først-til-mølle princippet. Der lukkes for ansøgninger d. 1. december 2022.

Spørgsmål sendes til energitjekketKBH@kk.dk

Læs mere på Bygningsfornyelsens hjemmeside her

Eller hent Energitjek-folderen her

Læs også:

Arrangement Nyhed

Åbent årsmøde i Miljøpunkt Østerbro

Kom og hør et spændende oplæg om 'velfærd inden for de planetære grænser' når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde tirsdag d. 19. marts kl. 17.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde, og hvordan du selv kan engagere dig i bestyrelsen fx.

Luftforurening Nyhed

Virker din emhætte?

I foråret 2024 vil Rådet for Godt Indeklima gennemføre detaljerede målinger af emhætter i 20 danske boliger i Storkøbenhavn. Du kan være med! Erfaringerne fra tidligere indeklimaprojekter viser nemlig desværre, at mange emhætter virker dårligt - eller bruges forkert. Og mados er en væsentlig kilde til skadelig luftforurening.

Seneste nyt

Instagram