Sommer, sol og skraldefest

14. juni 2021 | Nyhed

Tusind tak til de mange seje Østerbroere, der var med til årets skraldefest i Kildevældsparken. Der blev samlet intet mindre end 107 kg skrald, heriblandt en buddha-statue, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. Se billeder fra dagen her.

Stemningen var i top, da vi for andet år i træk kunne inviterere til Skraldefest i Kildevældsparken sammen med Skraldejagt, Kildevæld Kulturcenter, Østerbro Lokaludvalg, Plog and Play og den bemandede legeplads i Kildevældsparken.

Dagen bød på solskin, musik og op til flere sjove skraldefund. Bl.a. et smukt gammelt skab, en buddha-statue, en buste, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. I alt blev parken og søen befriet for 107 kg skrald!

Tusind tak til de mange affaldshelte, som var med til at gøre Kildevældsparken ren og sommerklar. Og tak til Østerbro Lokaludvalg for traditionen tro at sponsorere en kaffevogn med gratis kaffe til deltagerne.

Affaldsindsamlingen var støttet af Østerbro Lokaludvalg og Miljøstyrelsens strandrensningspulje.

Se billeder fra dagen her:

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Nyhed

Miyawakiskov i Fælledparken

Så fik Fælledparken en Miyawakiskov! Sammen med elever fra Langelinieskolen var Miljøpunkt Østerbro med til at plante 620 små træer og buske i et lille hjørne af Fælledparken, som i løbet af årene vil vokse op og blive til en lille skov. Læs mere og se billeder fra plantningen her.

Nyhed

Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen. Læs mere her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram