Sommer, sol og skraldefest

14. juni 2021 | Nyhed

Tusind tak til de mange seje Østerbroere, der var med til årets skraldefest i Kildevældsparken. Der blev samlet intet mindre end 107 kg skrald, heriblandt en buddha-statue, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. Se billeder fra dagen her.

Stemningen var i top, da vi for andet år i træk kunne inviterere til Skraldefest i Kildevældsparken sammen med Skraldejagt, Kildevæld Kulturcenter, Østerbro Lokaludvalg, Plog and Play og den bemandede legeplads i Kildevældsparken.

Dagen bød på solskin, musik og op til flere sjove skraldefund. Bl.a. et smukt gammelt skab, en buddha-statue, en buste, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. I alt blev parken og søen befriet for 107 kg skrald!

Tusind tak til de mange affaldshelte, som var med til at gøre Kildevældsparken ren og sommerklar. Og tak til Østerbro Lokaludvalg for traditionen tro at sponsorere en kaffevogn med gratis kaffe til deltagerne.

Affaldsindsamlingen var støttet af Østerbro Lokaludvalg og Miljøstyrelsens strandrensningspulje.

Se billeder fra dagen her:

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement Nyhed

Åbent årsmøde i Miljøpunkt Østerbro

Kom og hør et spændende oplæg om 'velfærd inden for de planetære grænser' når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde tirsdag d. 19. marts kl. 17.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde, og hvordan du selv kan engagere dig i bestyrelsen fx.

Luftforurening Nyhed

Virker din emhætte?

I foråret 2024 vil Rådet for Godt Indeklima gennemføre detaljerede målinger af emhætter i 20 danske boliger i Storkøbenhavn. Du kan være med! Erfaringerne fra tidligere indeklimaprojekter viser nemlig desværre, at mange emhætter virker dårligt - eller bruges forkert. Og mados er en væsentlig kilde til skadelig luftforurening.

Seneste nyt

Instagram