Sommer, sol og skraldefest

14. juni 2021 | Nyhed

Tusind tak til de mange seje Østerbroere, der var med til årets skraldefest i Kildevældsparken. Der blev samlet intet mindre end 107 kg skrald, heriblandt en buddha-statue, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. Se billeder fra dagen her.

Stemningen var i top, da vi for andet år i træk kunne inviterere til Skraldefest i Kildevældsparken sammen med Skraldejagt, Kildevæld Kulturcenter, Østerbro Lokaludvalg, Plog and Play og den bemandede legeplads i Kildevældsparken.

Dagen bød på solskin, musik og op til flere sjove skraldefund. Bl.a. et smukt gammelt skab, en buddha-statue, en buste, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. I alt blev parken og søen befriet for 107 kg skrald!

Tusind tak til de mange affaldshelte, som var med til at gøre Kildevældsparken ren og sommerklar. Og tak til Østerbro Lokaludvalg for traditionen tro at sponsorere en kaffevogn med gratis kaffe til deltagerne.

Affaldsindsamlingen var støttet af Østerbro Lokaludvalg og Miljøstyrelsens strandrensningspulje.

Se billeder fra dagen her:

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Affald og ressourcer Nyhed

Storskrald er fortid i København

Hvis du bor i en gård eller andelsforening og har lagt mærke til, at storskraldsrummet er ved at være godt fyldt, kan det være I er gået glip af den ændring i storskraldsordningen, der blev gennemført sent sidste år. Nu er det slut med storskrald, som vi kendte det i Københavns Kommune. Fordi mere skal genbruges.

Luftforurening Nyhed

Lad brændeovnen blive i 2023

Vi er forbi de korteste, koldeste uger af vinteren, og hvis du overvejer at få den sidste vinterkulde ud af væggene ved at fyre op i brændeovnen, eller gerne vil nå den sidste vinterhygge foran flammerne - så foreslår vi, at du skruer op for varmen og hyggen uden at involvere brændeovnen. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram