Udlån af ladcykler åbent igen

4. marts 2021 | Nyhed

Nu kan du igen låne en ladcykel af Miljøpunkt Østerbro – ganske gratis. Cyklerne udlånes for en uge af gangen, fra mandag til søndag. Og vi sørger naturligvis for afspritning, afstand m.m.

Skal du flytte, købe stort ind eller på skovtur med ungerne? Så lån en ladcykel gratis af Miljøpunkt Østerbro. 

Se, om der er en cykel ledig

Når du åbner dette link, kan du se om en af cyklerne er ledig de ønskede datoer (blå betyder optaget). Vi har i alt to ladcykler til udlån. Når der er to streger, betyder det derfor, at alle cyklerne er optaget.

Husk at booke i god tid, da der ofte er stor rift om cyklerne.

Booking foregår på [email protected], hvor du skriver tid og dato for, hvornår du vil låne en cykel, samt dit navn og telefonnummer. Hvis der er en cykel ledig, vil du få en bekræftelse og mere information om selve lånet.

Læs mere om udlånsordningen her

Læs også:

Nyhed

Søg midler til biodiversitetsprojekter

Drømmer du om en by med vilde blomster, plads til insekter og smådyr og mere natur i lokalområdet? Københavns Kommune har netop oprettet en ny pulje, hvor du kan søge penge til lokale projekter, der skaber mere og bedre bynatur og biodiversitet.

Nyhed

Få tilskud til renovering

Trænger din boligforening til nye vinduer eller nyt isoleret tag? Københavns Kommune støtter hvert år med over 100 mio. kr. til bæredygtig bygningsfornyelse. I kan også søge penge til grønne tage eller grønne facader, når I renoverer. Læs mere her.

Artikel

Fyr din brændeovn nu

Som enkeltindivider er det svært at gøre noget ved forureningen fra krydstogtskibe, lastbiler eller de farlige partikler, der blæser hertil fra udlandet. Men vi kan gøre en forskel for luftkvaliteten, ved at lade bilen eller knallerten stå - og ikke mindst ved at skrotte brændeovnen.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This