Webinar om emballage og plastik

25. februar 2021 | Arrangement

Hvordan kan man som virksomhed minimere sin brug af (engangs)plastik? Det kan du høre mere om på dette gratis webinar, der er arrangeret af Bæredygtig Bundlinje 2.0. Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 23. marts kl. 13.00 – 15.00.

Miljøoptimering af plast og emballage

Bæredygtig Bundlinje 2.0 tilbyder et gratis webinar om ”Miljøoptimeret emballage”. Du bliver introduceret til emballage- og plastproblematikken, møder virksomheder, der har arbejdet med miljøoptimering og kan gå hjem med konkrete forslag til, hvordan din virksomhed kan arbejde videre med at miljøoptimere jeres plast og emballage. Leaf Packaging kommer og fortæller om fiberemballager og alternativer til plast.

Arrangementet er åbent for alle virksomheder over Microsoft Teams tirsdag d. 23. marts 2021 kl. 13.00 – 15.00.

Husk tilmelding med frist søndag d. 21. marts.

Se programmet og læs mere her

Hvad er Bæredygtig Bundlinje 2.0?

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er et projekt, der hjælper små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden med at komme i gang med den grønne omstilling. Man kan f.eks. få hjælp til at udvikle en cirkulær forretningsmodel og deltage i gratis kurser og webinarer om affaldshåndtering, madspild, miljømærker, optimering af logistik m.m.

Projektet er et samarbejde mellem syv kommuner, tre vidensinstitutioner, tre brancheorganisationer og to energirådgivere.

Læs mere om Bæredygtig Bundlinje 2.0 her

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram