Webinar om emballage og plastik

25. februar 2021 | Arrangement

Hvordan kan man som virksomhed minimere sin brug af (engangs)plastik? Det kan du høre mere om på dette gratis webinar, der er arrangeret af Bæredygtig Bundlinje 2.0. Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 23. marts kl. 13.00 – 15.00.

Miljøoptimering af plast og emballage

Bæredygtig Bundlinje 2.0 tilbyder et gratis webinar om ”Miljøoptimeret emballage”. Du bliver introduceret til emballage- og plastproblematikken, møder virksomheder, der har arbejdet med miljøoptimering og kan gå hjem med konkrete forslag til, hvordan din virksomhed kan arbejde videre med at miljøoptimere jeres plast og emballage. Leaf Packaging kommer og fortæller om fiberemballager og alternativer til plast.

Arrangementet er åbent for alle virksomheder over Microsoft Teams tirsdag d. 23. marts 2021 kl. 13.00 – 15.00.

Husk tilmelding med frist søndag d. 21. marts.

Se programmet og læs mere her

Hvad er Bæredygtig Bundlinje 2.0?

Bæredygtig Bundlinje 2.0 er et projekt, der hjælper små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden med at komme i gang med den grønne omstilling. Man kan f.eks. få hjælp til at udvikle en cirkulær forretningsmodel og deltage i gratis kurser og webinarer om affaldshåndtering, madspild, miljømærker, optimering af logistik m.m.

Projektet er et samarbejde mellem syv kommuner, tre vidensinstitutioner, tre brancheorganisationer og to energirådgivere.

Læs mere om Bæredygtig Bundlinje 2.0 her

Læs også:

Arrangement

Beach Clean-up på Hellerup Strand

Kom og vær med til at befri Hellerup Strand for skrald og plastik. Vi lover frisk havluft i lungerne og lokal heltestatus! Det er søndag d. 18. april kl. 10 - 12. Læs mere her.

Arrangement

Østerbro & Nordhavn tager skraldet

Vær med til den store forårsrengøring, når hele bydelen går sammen om en ’fælles, men hver for sig’ affaldsindsamling d. 20.-27. marts - og deltag i konkurrencen om lækre præmier fra Østerbros og Nordhavns lokale butikker, caféer og virksomheder.

Affald og ressourcer

Plastikposefrit Østerbro

Tænk, hvis indkøb på Østerbro i fremtiden gøres helt uden brug af plastikposer? Det er tanken bag Plastikposefrit Østerbro, der vil anspore til at udskifte plastikposer med fælles delestofposer.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This