Læs Miljøpunkt Østerbros årsrapport for 2021

4. april 2022 | Nyhed

2021 var et begivenhedsrigt år, hvor Miljøpunkt Østerbro – trods corona-pandemien – gennemførte et hav af borgerrettede aktiviteter og var i kontakt med mange tusinde østerbroere. Alle årets aktiviteter er beskrevet i miljøpunktets årsrapport, som netop er færdiggjort og godkendt på miljøpunktets årsmøde. Læs årsrapporten her.

Et begivenhedsrigt år

Affaldsindsamlinger, planteworkshops, oplæg og guidede ture. Bydelsevents, undervisning, rådgivning og samarbejder. I 2021 har Miljøpunkt Østerbro gennemført i alt 32 borgerrettede arrangementer. En del har været i samarbejde med Østerbro Lokaludvalg, såsom grønt valgmøde under kommunalvalget, Østerbro Weekend eller ReFashion Days.

Gennem arrangementerne har Miljøpunkt Østerbro været i kontakt med ca. 2.600 borgere i øjenhøjde (på trods af restriktioner). Herudover et reach på 58.069 personer på de sociale medier.

Miljøpunkt Østerbro har undervist ca. 700 skolebørn i verdensmål, madspild og lokal bynatur, og vejledt 8 boligforeninger om en grønnere gård. I 2021 udvidede vi også vores udlånsordning, så man nu også kan låne udstyr til affaldsindsamlinger, foruden ladcykler, høns og æblemosteri.

Alt dette, og meget mere, kan du læse om i årsrapporten for 2021, hvor alle årets aktiviteter, arrangementer og projekter står beskrevet.

Læs årsrapporten i sin fulde længde her

Aktiviteterne i årsrapporten er resultatet af et tæt og konstruktivt samarbejde mellem Miljøpunkt Østerbro og Østerbro Lokaludvalg.

Se også et par billeder fra årets gang herunder:

Østerbroweekend i Fælledparken

Affaldsindsamling i Nordhavn

Guidet tur i Klimakvarter

Grønt valgmøde med Østerbro Lokaludvalg

Undervisningsforløb: Spis dit Østerbro

Plantning af kål foran Krudttønden

ReFashion Festival om bæredygtig mode

Læs også:

Nyhed

Hvor står Østerbros ikoniske træer?

Har du et yndlingstræ, som betyder noget særligt for dig eller dit nabolag? Til efteråret skal politikerne forny listen over ikoniske træer i København, og nu kan du komme med dine input og indsende forslag til ikoniske træer. Læs mere her.

Nyhed

Miyawakiskov i Fælledparken

Så fik Fælledparken en Miyawakiskov! Sammen med elever fra Langelinieskolen var Miljøpunkt Østerbro med til at plante 620 små træer og buske i et lille hjørne af Fælledparken, som i løbet af årene vil vokse op og blive til en lille skov. Læs mere og se billeder fra plantningen her.

Nyhed

Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen. Læs mere her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram