Affaldsindsamling i Fælledparken

Arrangement

Kalder alle affaldshelte! Kom og hjælp os med at samle skrald i Fælledparken søndag d. 4. juni kl. 11.00. Affaldsindsamlingen sker i forbindelse med Østerbroweekend, hvor der er en masse aktiviteter for hele familien. 

Østerbro tager skraldet

Kom til affaldsindsamling i Fælledparken søndag d. 4. juni kl. 11.00 og hjælp os med at befri Østerbros grønne åndehul for cigaretskodder, plastikposer, take-away emballage, mundbind og andet skrald.

Alle er velkomne, både store og små affaldshelte. Vi medbringer skraldebingo til de små (og større), samt grabbere til alle. Derudover tager vi reb og magneter med, så vi også kan fiske efter skrald i søen!

Affaldsindsamlingen sker i anledning af Østerbroweekend i Fælledparken. Vi mødes derfor ved Miljøpunkt Østerbros telt inde på “pladsen” kl. 11.00 , og begiver os sammen ud i parken. Tilmelding er ikke nødvendig.

Til Østerbroweekenden vil der i øvrigt være masser af underholdning, politiske taler, musik og sjove aktiviteter for hele familien.

Se programmet for Østerbroweekend her

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Craftivism Festival

Gå i krea-mode eller genopfind din garderobe på en bæredygtig måde, når vi slår dørene op til fede upcycling workshops, modeshow og et lækkert tøjbyttemarked. Eller lær mere om, hvilke planter, der smager godt i en drink, og hvad for nogle kan du bruge til at indfarve dit tøj med, når vi  tager ud og sanker i den lokale natur.

Seneste nyt

Instagram