Affaldsindsamling i Kildevældsparken

7. marts 2022 | Arrangement

Østerbro tager skraldet! Kom og vær med til at samle skrald til lands og til vands i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Det er søndag d. 3. april kl. 10-12 i Kildevældsparken, og alle er velkomne, store som små.  

National affaldsindsamlingsdag

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 3. april og vær med til at befri Østerbro for cigaretskod, plastikposer, ølkapsler, take-away emballage og andet skrald.

Den første weekend i april er nemlig tidspunktet for Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, hvor frivillige i hele landet går sammen om at befri naturen og deres lokalområder for henkastet skrald.

Skraldebingo og magnetfiskeri

På Østerbro kan du bl.a. være med til at samle skrald i og omkring Kildevældsparken.

Affaldsindsamlingen varer fra kl. 10.00 – 12.00, hvor du kan låne grabbere, poser og handsker til din skraldejagt. Du er velkommen til at droppe ind, når det passer dig, så du vælger selv, om du vil være med i to timer eller måske bare en halv time.

Du kan også sende børnene afsted på skralde-bingo, eller måske prøve kræfter med magnetfiskeri i Kildevældssøen?

Tidligere er der blevet trukket både pengeskaber, cykler, affaldscontainere og en scooter op af søens dyb. Så hvem ved, hvad der dukker op af undersøiske skatte denne gang?

Tid og sted

Hvornår: Søndag d. 3. april kl. 10.00 – 12.00

Hvor: Ved søen i Kildevældsparken, i enden modsat legepladsen

Alle er velkomne, store som små. Tilmelding er ikke nødvendig.

Der vil være kaffe og te til alle affaldshelte, og gratis croissanter til de 20 første indsamlere.

Derudover vil det være muligt at købe snacks fra den emballagefri købmand LØS Market, der stiller op med et par dispensere. Medbring gerne bøtter, glas osv. hjemmefra.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og arrangeret af Kultur Ø, Østerbro Lokaludvalg, Plog and Play, den bemandede legeplads i Kildevældsparken og Miljøpunkt Østerbro.

Læs mere om Danmarks Naturfredningsforenings ‘Affaldsindsamlingen 2022’ her

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram