Affaldsindsamling i Kildevældsparken

7. marts 2022 | Arrangement

Østerbro tager skraldet! Kom og vær med til at samle skrald til lands og til vands i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Det er søndag d. 3. april kl. 10-12 i Kildevældsparken, og alle er velkomne, store som små.  

National affaldsindsamlingsdag

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 3. april og vær med til at befri Østerbro for cigaretskod, plastikposer, ølkapsler, take-away emballage og andet skrald.

Den første weekend i april er nemlig tidspunktet for Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, hvor frivillige i hele landet går sammen om at befri naturen og deres lokalområder for henkastet skrald.

Skraldebingo og magnetfiskeri

På Østerbro kan du bl.a. være med til at samle skrald i og omkring Kildevældsparken.

Affaldsindsamlingen varer fra kl. 10.00 – 12.00, hvor du kan låne grabbere, poser og handsker til din skraldejagt. Du er velkommen til at droppe ind, når det passer dig, så du vælger selv, om du vil være med i to timer eller måske bare en halv time.

Du kan også sende børnene afsted på skralde-bingo, eller måske prøve kræfter med magnetfiskeri i Kildevældssøen?

Tidligere er der blevet trukket både pengeskaber, cykler, affaldscontainere og en scooter op af søens dyb. Så hvem ved, hvad der dukker op af undersøiske skatte denne gang?

Tid og sted

Hvornår: Søndag d. 3. april kl. 10.00 – 12.00

Hvor: Ved søen i Kildevældsparken, i enden modsat legepladsen

Alle er velkomne, store som små. Tilmelding er ikke nødvendig.

Der vil være kaffe og te til alle affaldshelte, og gratis croissanter til de 20 første indsamlere.

Derudover vil det være muligt at købe snacks fra den emballagefri købmand LØS Market, der stiller op med et par dispensere. Medbring gerne bøtter, glas osv. hjemmefra.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og arrangeret af Kultur Ø, Østerbro Lokaludvalg, Plog and Play, den bemandede legeplads i Kildevældsparken og Miljøpunkt Østerbro.

Læs mere om Danmarks Naturfredningsforenings ‘Affaldsindsamlingen 2022’ her

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram