Affaldsindsamling i Kildevældsparken

7. marts 2022 | Arrangement

Østerbro tager skraldet! Kom og vær med til at samle skrald til lands og til vands i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Det er søndag d. 3. april kl. 10-12 i Kildevældsparken, og alle er velkomne, store som små.  

National affaldsindsamlingsdag

Sæt kryds i kalenderen søndag d. 3. april og vær med til at befri Østerbro for cigaretskod, plastikposer, ølkapsler, take-away emballage og andet skrald.

Den første weekend i april er nemlig tidspunktet for Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling, hvor frivillige i hele landet går sammen om at befri naturen og deres lokalområder for henkastet skrald.

Skraldebingo og magnetfiskeri

På Østerbro kan du bl.a. være med til at samle skrald i og omkring Kildevældsparken.

Affaldsindsamlingen varer fra kl. 10.00 – 12.00, hvor du kan låne grabbere, poser og handsker til din skraldejagt. Du er velkommen til at droppe ind, når det passer dig, så du vælger selv, om du vil være med i to timer eller måske bare en halv time.

Du kan også sende børnene afsted på skralde-bingo, eller måske prøve kræfter med magnetfiskeri i Kildevældssøen?

Tidligere er der blevet trukket både pengeskaber, cykler, affaldscontainere og en scooter op af søens dyb. Så hvem ved, hvad der dukker op af undersøiske skatte denne gang?

Tid og sted

Hvornår: Søndag d. 3. april kl. 10.00 – 12.00

Hvor: Ved søen i Kildevældsparken, i enden modsat legepladsen

Alle er velkomne, store som små. Tilmelding er ikke nødvendig.

Der vil være kaffe og te til alle affaldshelte, og gratis croissanter til de 20 første indsamlere.

Derudover vil det være muligt at købe snacks fra den emballagefri købmand LØS Market, der stiller op med et par dispensere. Medbring gerne bøtter, glas osv. hjemmefra.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og arrangeret af Kultur Ø, Østerbro Lokaludvalg, Plog and Play, den bemandede legeplads i Kildevældsparken og Miljøpunkt Østerbro.

Læs mere om Danmarks Naturfredningsforenings ‘Affaldsindsamlingen 2022’ her

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram