Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Arrangement

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Nytårsrengøring af Søerne

Fyrværkeripinde, champagneflasker, nytårshatte og konfetti. År efter år efterlader nytårsfesterne sig et spor af affald i søerne i København. Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro sammen med en gruppe lokale ildsjæle til affaldsindsamling i og ved Sortedamsøen lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00 i det nye år.

Miljøpunkt Østerbro står klar ved Den Franske Café og uddeler grabbere, handsker og poser til alle. Vi medbringer også et par waders til alle nytårsfriske affaldshelte, der er klar på en tur i søen! Husk i så fald varmt skiundertøj, da vandet i søerne efter sigende skulle være koldt i januar.

Er man ikke til waders kan rigtig meget skrald nås med grabbere fra vandkanten.

Alle er velkomne, store som små, og der er gratis croissanter til de første 20, der dukker op. Tilmelding er ikke nødvendig.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram