Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Arrangement

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Nytårsrengøring af Søerne

Fyrværkeripinde, champagneflasker, nytårshatte og konfetti. År efter år efterlader nytårsfesterne sig et spor af affald i søerne i København. Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro sammen med en gruppe lokale ildsjæle til affaldsindsamling i og ved Sortedamsøen lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00 i det nye år.

Miljøpunkt Østerbro står klar ved Den Franske Café og uddeler grabbere, handsker og poser til alle. Vi medbringer også et par waders til alle nytårsfriske affaldshelte, der er klar på en tur i søen! Husk i så fald varmt skiundertøj, da vandet i søerne efter sigende skulle være koldt i januar.

Er man ikke til waders kan rigtig meget skrald nås med grabbere fra vandkanten.

Alle er velkomne, store som små, og der er gratis croissanter til de første 20, der dukker op. Tilmelding er ikke nødvendig.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

ReFashion Festival 2022

Tøjet længe leve! Kom til minifestival om tøj, mode og bæredygtighed lørdag d. 26. november i Villa Kultur. Dagen byder bl.a. på visible mending-workshop, spændende foredrag, Repair Cafe, byttemarked, grønne drinks og meget mere. Læs mere og tilmeld dig her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram