Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Arrangement

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Nytårsrengøring af Søerne

Fyrværkeripinde, champagneflasker, nytårshatte og konfetti. År efter år efterlader nytårsfesterne sig et spor af affald i søerne i København. Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro sammen med en gruppe lokale ildsjæle til affaldsindsamling i og ved Sortedamsøen lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00 i det nye år.

Miljøpunkt Østerbro står klar ved Den Franske Café og uddeler grabbere, handsker og poser til alle. Vi medbringer også et par waders til alle nytårsfriske affaldshelte, der er klar på en tur i søen! Husk i så fald varmt skiundertøj, da vandet i søerne efter sigende skulle være koldt i januar.

Er man ikke til waders kan rigtig meget skrald nås med grabbere fra vandkanten.

Alle er velkomne, store som små, og der er gratis croissanter til de første 20, der dukker op. Tilmelding er ikke nødvendig.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram