Affaldsindsamling i Sortedam Dossering

8. december 2020 | Arrangement

Sidste år mødtes en flok engagerede ildsjæle for at fjerne nytårsaffald fra Sortedamsøen. Kom og vær med, når vi gentager succesen søndag d. 3. januar i det nye år.

OBS! Affaldsindsamlingen er desværre aflyst pga. de seneste Corona-restriktioner.

Fyrværkeripinde, champagneflasker, nytårshatte og konfetti. År efter år efterlader nytårsfesterne sig et spor af affald i bl.a. søerne i København. Derfor inviterer vi sammen med Østerbro Lokaludvalg og en række engagerede Østerbroborgere til affaldsindsamling i og ved Sortedam Dossering søndag d. 3. januar i det nye år.

Vi samler ind sammen, men hver for sig, så vi kan holde passende afstand og ikke forsamles for mange mennesker på én gang. Det betyder at vi samler ind fra kl. 11.00 – 14.00, men opfordrer alle til at komme løbende i tidsrummet. Alle er velkomne, store som små, og tilmelding er ikke nødvendig.

Miljøpunkt Østerbro er på pletten ved Den Franske Cafe, Sortedam Dosssering 105, og uddeler (afsprittede) grabbere, handsker og poser. Vi medbringer også et par waders til alle nytårsfriske affaldshelte, der er klar på en tur i søen! Husk i så fald varmt skiundertøj, da vandet i søerne efter sigende skulle være koldt i januar.

Se også begivenheden på Facebook her

Hvad: Affaldsindsamling i og ved Sortedamsøen

Hvor: Mødested ved Den Franske Cafe, Sortedam Dossering 105, 2100 København Ø

Hvornår: Søndag d. 3. januar kl. 11.00 – 14.00 (men kom løbende i tidsrummet)

Hvem: Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro og frivillige borgere

Læs også:

Artikel

Sommer, sol og skraldefest

Tusind tak til de mange seje Østerbroere, der var med til årets skraldefest i Kildevældsparken. Der blev samlet intet mindre end 107 kg skrald, heriblandt en buddha-statue, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. Se billeder fra dagen her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This