Affaldsindsamling i Sortedam Dossering

8. december 2020 | Arrangement

Sidste år mødtes en flok engagerede ildsjæle for at fjerne nytårsaffald fra Sortedamsøen. Kom og vær med, når vi gentager succesen søndag d. 3. januar i det nye år.

OBS! Affaldsindsamlingen er desværre aflyst pga. de seneste Corona-restriktioner.

Fyrværkeripinde, champagneflasker, nytårshatte og konfetti. År efter år efterlader nytårsfesterne sig et spor af affald i bl.a. søerne i København. Derfor inviterer vi sammen med Østerbro Lokaludvalg og en række engagerede Østerbroborgere til affaldsindsamling i og ved Sortedam Dossering søndag d. 3. januar i det nye år.

Vi samler ind sammen, men hver for sig, så vi kan holde passende afstand og ikke forsamles for mange mennesker på én gang. Det betyder at vi samler ind fra kl. 11.00 – 14.00, men opfordrer alle til at komme løbende i tidsrummet. Alle er velkomne, store som små, og tilmelding er ikke nødvendig.

Miljøpunkt Østerbro er på pletten ved Den Franske Cafe, Sortedam Dosssering 105, og uddeler (afsprittede) grabbere, handsker og poser. Vi medbringer også et par waders til alle nytårsfriske affaldshelte, der er klar på en tur i søen! Husk i så fald varmt skiundertøj, da vandet i søerne efter sigende skulle være koldt i januar.

Se også begivenheden på Facebook her

Hvad: Affaldsindsamling i og ved Sortedamsøen

Hvor: Mødested ved Den Franske Cafe, Sortedam Dossering 105, 2100 København Ø

Hvornår: Søndag d. 3. januar kl. 11.00 – 14.00 (men kom løbende i tidsrummet)

Hvem: Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro og frivillige borgere

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram