Affaldsindsamling i Sortedam Dossering

8. december 2020 | Arrangement

Sidste år mødtes en flok engagerede ildsjæle for at fjerne nytårsaffald fra Sortedamsøen. Kom og vær med, når vi gentager succesen søndag d. 3. januar i det nye år.

OBS! Affaldsindsamlingen er desværre aflyst pga. de seneste Corona-restriktioner.

Fyrværkeripinde, champagneflasker, nytårshatte og konfetti. År efter år efterlader nytårsfesterne sig et spor af affald i bl.a. søerne i København. Derfor inviterer vi sammen med Østerbro Lokaludvalg og en række engagerede Østerbroborgere til affaldsindsamling i og ved Sortedam Dossering søndag d. 3. januar i det nye år.

Vi samler ind sammen, men hver for sig, så vi kan holde passende afstand og ikke forsamles for mange mennesker på én gang. Det betyder at vi samler ind fra kl. 11.00 – 14.00, men opfordrer alle til at komme løbende i tidsrummet. Alle er velkomne, store som små, og tilmelding er ikke nødvendig.

Miljøpunkt Østerbro er på pletten ved Den Franske Cafe, Sortedam Dosssering 105, og uddeler (afsprittede) grabbere, handsker og poser. Vi medbringer også et par waders til alle nytårsfriske affaldshelte, der er klar på en tur i søen! Husk i så fald varmt skiundertøj, da vandet i søerne efter sigende skulle være koldt i januar.

Se også begivenheden på Facebook her

Hvad: Affaldsindsamling i og ved Sortedamsøen

Hvor: Mødested ved Den Franske Cafe, Sortedam Dossering 105, 2100 København Ø

Hvornår: Søndag d. 3. januar kl. 11.00 – 14.00 (men kom løbende i tidsrummet)

Hvem: Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro og frivillige borgere

Læs også:

Arrangement

Webinar om emballage og plastik

Hvordan kan man som virksomhed minimere sin brug af (engangs)plastik? Det kan du høre mere om på dette gratis webinar, der er arrangeret af Bæredygtig Bundlinje 2.0. Sæt kryds i kalenderen tirsdag d. 23. marts kl. 13.00 - 15.00.

Affald og ressourcer

Østerbro tager skraldet

Vil du være med til at samle skrald på Østerbro? I 2020 og 2021 arrangerer vi månedlige affaldsindsamlinger sammen med borgere, ngo'er, skoler og andre aktører på Østerbro. Vi udlåner også grabbere, poser og waders.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Share This