Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du være med til at samle skrald? Så sæt kryds i kalenderen søndag den 11. oktober og tag del i vores næste affaldsindsamling, der foregår på Svanemøllen Strand kl. 10.00 – 12.00.

80 procent af det affald, der bliver smidt i by og natur, ender til sidst i havet. Kom og vær med til at holde vores kyster rene – vi starter med Østerbros populære sandstrand, Svanemøllen Strand.

Vi medbringer grabbere, poser, handsker og håndsprit, så det eneste du skal gøre er at dukke op og hjælpe med at samle skrald. Tag gerne en ven, nabo eller et familiemedlem under armen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Under affaldsindsamlingen holder vi afstand og følger regeringens generelle retningslinjer og regler, som følge af COVID-19.

Der vil være lækre øko-sandwich til de første 25 deltagere.

Månedlige affaldsindsamlinger

Er du forhindret i deltage på søndag? Så har du mulighed for at deltage i en af vores andre affaldsindsamlinger, som vi holder forskellige steder på Østerbro en gang om måneden det næste års tid.

Hold øje her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook eller Instagram (@miljopunktosterbro) og få besked om de næste datoer.

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsens strandrensningspulje og Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Artikel

Sommer, sol og skraldefest

Tusind tak til de mange seje Østerbroere, der var med til årets skraldefest i Kildevældsparken. Der blev samlet intet mindre end 107 kg skrald, heriblandt en buddha-statue, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. Se billeder fra dagen her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This