Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du være med til at samle skrald? Så sæt kryds i kalenderen søndag den 11. oktober og tag del i vores næste affaldsindsamling, der foregår på Svanemøllen Strand kl. 10.00 – 12.00.

80 procent af det affald, der bliver smidt i by og natur, ender til sidst i havet. Kom og vær med til at holde vores kyster rene – vi starter med Østerbros populære sandstrand, Svanemøllen Strand.

Vi medbringer grabbere, poser, handsker og håndsprit, så det eneste du skal gøre er at dukke op og hjælpe med at samle skrald. Tag gerne en ven, nabo eller et familiemedlem under armen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Under affaldsindsamlingen holder vi afstand og følger regeringens generelle retningslinjer og regler, som følge af COVID-19.

Der vil være lækre øko-sandwich til de første 25 deltagere.

Månedlige affaldsindsamlinger

Er du forhindret i deltage på søndag? Så har du mulighed for at deltage i en af vores andre affaldsindsamlinger, som vi holder forskellige steder på Østerbro en gang om måneden det næste års tid.

Hold øje her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook eller Instagram (@miljopunktosterbro) og få besked om de næste datoer.

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsens strandrensningspulje og Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Seneste nyt

Instagram