Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du være med til at samle skrald? Så sæt kryds i kalenderen søndag den 11. oktober og tag del i vores næste affaldsindsamling, der foregår på Svanemøllen Strand kl. 10.00 – 12.00.

80 procent af det affald, der bliver smidt i by og natur, ender til sidst i havet. Kom og vær med til at holde vores kyster rene – vi starter med Østerbros populære sandstrand, Svanemøllen Strand.

Vi medbringer grabbere, poser, handsker og håndsprit, så det eneste du skal gøre er at dukke op og hjælpe med at samle skrald. Tag gerne en ven, nabo eller et familiemedlem under armen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Under affaldsindsamlingen holder vi afstand og følger regeringens generelle retningslinjer og regler, som følge af COVID-19.

Der vil være lækre øko-sandwich til de første 25 deltagere.

Månedlige affaldsindsamlinger

Er du forhindret i deltage på søndag? Så har du mulighed for at deltage i en af vores andre affaldsindsamlinger, som vi holder forskellige steder på Østerbro en gang om måneden det næste års tid.

Hold øje her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook eller Instagram (@miljopunktosterbro) og få besked om de næste datoer.

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsens strandrensningspulje og Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram