Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

7. oktober 2020 | Arrangement

Vil du være med til at samle skrald? Så sæt kryds i kalenderen søndag den 11. oktober og tag del i vores næste affaldsindsamling, der foregår på Svanemøllen Strand kl. 10.00 – 12.00.

80 procent af det affald, der bliver smidt i by og natur, ender til sidst i havet. Kom og vær med til at holde vores kyster rene – vi starter med Østerbros populære sandstrand, Svanemøllen Strand.

Vi medbringer grabbere, poser, handsker og håndsprit, så det eneste du skal gøre er at dukke op og hjælpe med at samle skrald. Tag gerne en ven, nabo eller et familiemedlem under armen. Tilmelding er ikke nødvendig.

Under affaldsindsamlingen holder vi afstand og følger regeringens generelle retningslinjer og regler, som følge af COVID-19.

Der vil være lækre øko-sandwich til de første 25 deltagere.

Månedlige affaldsindsamlinger

Er du forhindret i deltage på søndag? Så har du mulighed for at deltage i en af vores andre affaldsindsamlinger, som vi holder forskellige steder på Østerbro en gang om måneden det næste års tid.

Hold øje her på hjemmesiden, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook eller Instagram (@miljopunktosterbro) og få besked om de næste datoer.

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsens strandrensningspulje og Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram