Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

18. november 2021 | Arrangement

Vil du være med til at befri Svanemøllen Strand for plastikposer, take-away emballage, mundbind, cigaretskod og andet skrald? Så kom og vær med, når vi sammen med Nordic Ocean Watch Denmark samler skrald på Svanemøllen Strand lørdag d. 27. november kl. 13.00. Alle er velkomne – store som små. 

Vi fortsætter vores affaldsindsamlinger under den åbne himmel, trods novembermørke og snigende vinterkulde. Denne gang har vi slået os sammen med Nordic Ocean Watch (NOW), en verdensomspændende miljøorganisation, der arbejder for at tage vare på havet, bl.a. ved at samle skrald på strandene. 

Kom og giv en hånd med – vi lover frisk havluft i lungerne og lokal heltstatus! Vi har grabbere og poser til alle, store som små. Og selvfølgelig masser af håndsprit. Tilmelding er ikke nødvendig.

Program for dagen:

13.00: Vi mødes for enden af Svaneknoppen og byder velkommen

13.15 – 14.15: Affaldsindsamling på stranden

14.15 – 15.00: Sortering af affaldet

15.00: Sauna og hygge ved Svanemøllebugtens Vinterbadelaug (plads til 25 gæster)

Bemærk at saunaen desværre allerede er fuldt booket!

Se også arrangementet på Facebook her

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram