Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

18. november 2021 | Arrangement

Vil du være med til at befri Svanemøllen Strand for plastikposer, take-away emballage, mundbind, cigaretskod og andet skrald? Så kom og vær med, når vi sammen med Nordic Ocean Watch Denmark samler skrald på Svanemøllen Strand lørdag d. 27. november kl. 13.00. Alle er velkomne – store som små. 

Vi fortsætter vores affaldsindsamlinger under den åbne himmel, trods novembermørke og snigende vinterkulde. Denne gang har vi slået os sammen med Nordic Ocean Watch (NOW), en verdensomspændende miljøorganisation, der arbejder for at tage vare på havet, bl.a. ved at samle skrald på strandene. 

Kom og giv en hånd med – vi lover frisk havluft i lungerne og lokal heltstatus! Vi har grabbere og poser til alle, store som små. Og selvfølgelig masser af håndsprit. Tilmelding er ikke nødvendig.

Program for dagen:

13.00: Vi mødes for enden af Svaneknoppen og byder velkommen

13.15 – 14.15: Affaldsindsamling på stranden

14.15 – 15.00: Sortering af affaldet

15.00: Sauna og hygge ved Svanemøllebugtens Vinterbadelaug (plads til 25 gæster)

Bemærk at saunaen desværre allerede er fuldt booket!

Se også arrangementet på Facebook her

Læs også:

Arrangement

En fremtid uden affald? Åbent hus i LØS market

Kom til åbent hus i den emballagefri købmand 'LØS market' på Nordre Frihavnsgade og bliv klogere på, hvordan vi får et samfund med mindre affald og færre engangsprodukter. Det er mandag d. 6. december kl. 19.00 - 20.00. Læs mere her.

Arrangement

Det jul, det kål

Tag familien under armen og kom til årets måske mest klimakærlige julearrangement søndag d. 5. december på Krudttønden. Kom og oplev teaterforestilling og klimaforedrag, smag på julens kål og deltag i skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere. Læs hele programmet her.

Arrangement

Workshop med TagTomat: Få en grønnere gårdhave

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og vær med torsdag d. 25. november kl. 16.30 – 18.30, når Miljøpunkt Østerbro og TagTomat inviterer til gratis workshop om gårdhaver, biodiversitet og grønne fællesskaber. Læs mere og tilmeld dig her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram