Affaldsindsamling ved Kildevæld

Arrangement

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 – 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling.

Østerbro tager skraldet

I weekenden d. 25. – 26. marts går hele landet til kamp mod skraldet til Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling.

Kom og vær med på Østerbro søndag d. 26. marts kl. 10.00 – 12.00, hvor Miljøpunkt Østerbro sammen med Danmarks Naturfredningsforening København og Kildevæld Kulturcenter inviterer til affaldsindsamling for både store og små.

Vi mødes foran indgangen til Kildevæld Kulturcenter kl. 10.00 og går sammen på jagt efter skrald i området.

Vi medbringer grabbere, poser og handsker, som du kan låne. Derudover tager vi reb og magneter med, så vi igen i år kan fiske efter pengeskabe, cykler, søm og andre metal-skraldeskatte i Kildevældssøen.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg.

Se også begivenheden på Facebook her

Fotos: Ditte Valente, Danmarks Naturfredningsforening

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Arrangement

Planteworkshop med Signe Wenneberg

Kribler det i de grønne fingre? Så kom med til gratis planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & Co. Det er lørdag d. 25. marts kl. 14.00 - 16.30 i Kildevæld Kulturcenter, og alle er velkomne. Læs mere her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram