Affaldsindsamling ved Kildevæld

Arrangement

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 – 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling.

Østerbro tager skraldet

I weekenden d. 25. – 26. marts går hele landet til kamp mod skraldet til Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling.

Kom og vær med på Østerbro søndag d. 26. marts kl. 10.00 – 12.00, hvor Miljøpunkt Østerbro sammen med Danmarks Naturfredningsforening København og Kildevæld Kulturcenter inviterer til affaldsindsamling for både store og små.

Vi mødes foran indgangen til Kildevæld Kulturcenter kl. 10.00 og går sammen på jagt efter skrald i området.

Vi medbringer grabbere, poser og handsker, som du kan låne. Derudover tager vi reb og magneter med, så vi igen i år kan fiske efter pengeskabe, cykler, søm og andre metal-skraldeskatte i Kildevældssøen.

Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg.

Se også begivenheden på Facebook her

Fotos: Ditte Valente, Danmarks Naturfredningsforening

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Craftivism Festival

Gå i krea-mode eller genopfind din garderobe på en bæredygtig måde, når vi slår dørene op til fede upcycling workshops, modeshow og et lækkert tøjbyttemarked. Eller lær mere om, hvilke planter, der smager godt i en drink, og hvad for nogle kan du bruge til at indfarve dit tøj med, når vi  tager ud og sanker i den lokale natur.

Seneste nyt

Instagram