Arrangementer

Her kan du få et overblik over, hvilke arrangementer Miljøpunkt Østerbro typisk holder i løbet af året. Alle arrangementer er gratis og åbne for alle, men tilmelding er ofte nødvendig, da der kan være begrænsede pladser. Det vil i så fald være først til mølle. Du kan se en liste over Miljøpunktets kommende og afholdte arrangementer her.

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du have besked, næste gang vi holder et arrangement? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook.

Guidede ture og byvandringer

Miljøpunkt Østerbro arrangerer guidede ture, hvor børn og voksne kan komme ud og opleve Østerbros bynære natur og lokale klimatilpasningsprojekter. Eksempler på guidede ture er bynaturvandringer til Nordhavnstippen, rundvisninger i Klimakvarter, guidede ture om grønne tage og flagermusture i Fælledparken.

Workshops og foredrag

Miljøpunkt Østerbro holder foredrag og arrangerer workshops om aktuelle emner indenfor klima, miljø, (by)natur og bæredygtighed. Det er eksempelvis faglige ture til testanlægget for plastiksortering på ARC, foredrag og workshops om madspild, FN’s verdensmål eller bæredygtigt tøjforbrug. Barselscaféer om forbrug og genbrug, eller planteworkshops med praktisk tips og tricks. 

Borgermøder og debatarrangementer

Miljøpunkt Østerbro arrangerer borgermøder og debatmøder om relevante emner. Det kan f.eks. være debatmøde om luftforurening eller borgermøde om planerne for en naturpark i Nordhavn. I forbindelse med folketings- og kommunalvalg har vi flere gange afholdt vælgermøder med fokus på klima- og miljøpolitiske problemstillinger.

Øvrige arrangementer

Miljøpunkt Østerbro afholder løbende affaldsindsamlinger og byttemarkeder forskellige steder i bydelen og i samarbejde med forskellige lokale aktører og foreninger.

Seneste nyt

Instagram