Barselscafé: Baby og bæredygtighed

Arrangement

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Så kom og vær med til vores næste barselscafé torsdag d. 29. september kl. 10.00 – 12.00. Barselscaféen foregår i den hyggelige lille café i loppesupermarkedet Lidkøb. Læs mere og tilmeld dig her.

Er der skadelig kemi i gammelt plastiklegetøj? Er moderne stofbleer et reelt klimavenligt alternativ til engangsbleer? Kan svanemærkede babyprodukter være allergifremkaldende? Og er der noget babyudstyr man ikke bør købe brugt, men finde fra ny?

Disse – og mange flere – spørgsmål er på programmet, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til hyggelig og inspirerende barselscafé for kommende og nybagte forældre. Det foregår torsdag d. 29. september kl. 10.00 – 12.00 og er ganske gratis.

Kanelsnegle, kaffe og genbrug

Barselscaféen holdes i den hyggelige café i loppesupermarkedet Lidkøb på Strynøgade på Østerbro. Vi giver en kop gratis kaffe og lækre, saftige kanelsnegle til alle deltagere – og der er selvfølgelig plads til at amme, pusle, trøste, give mad osv.

Og så er der i Lidkøb et hav af stande med genbrugsguld til både små og store, som man kan gå på opdagelse i bagefter.

Oplæg om bæredygtig barsel

Barselscaféen starter med et oplæg om bl.a. kemi i plejeprodukter, genbrug, zero-waste, minimalisme og bæredygtighed – krydret med personlige erfaringer og masser af konkrete tips og tricks. Vi tager bl.a. en stak moderne stofbleer med, som du kan kigge på og røre ved. Bagefter er der rig mulighed for at stille spørgsmål eller selv dele erfaringer, tvivl eller aha-oplevelser.

Oplægsholderne er Lama Juma og Louise Nøhr fra Miljøpunkt Østerbro. Louise har to små børn og har selv brugt stofbleer og andre gode grønne tips til børnefamilier. Lama har i mange år arbejdet med bæredygtigt forbrug generelt.

Tilmelding

Barselscaféen er gratis, men der er begrænsede pladser. Husk derfor tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk – det er først til mølle. Og invitér endelig mødre/fædregruppen, en ven, en nabo, eller en bedsteforælder med!

Barselscaféen er støttet af Nordea-Fonden og Østerbro Lokaludvalg. 

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram