Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Affald og ressourcer, Arrangement

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Er der skadelig kemi i gammelt plastiklegetøj? Er moderne stofbleer et reelt klimavenligt alternativ til engangsbleer? Kan svanemærkede babyprodukter være allergifremkaldende? Og er der noget babyudstyr man ikke bør købe brugt, men finde fra ny?

Disse – og mange flere – spørgsmål er på programmet, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til hyggelig og inspirerende barselscafé for kommende og nybagte forældre i Kildevæld Kulturcenter.

Arrangementet henvender sig til kommende og nybagte fædre og mødre, eller andre med interesse for emnet. Baby er selvfølgelig meget velkommen.

Vi starter med oplæg om den bæredygtige børnefamilie. Kom og hør om genbrugskultur, kemi i hverdagen, moderne stofbleer m.m., og få mulighed for at dele dine egne erfaringer, holdninger, tvivl eller aha-oplevelser med andre nybagte forældre.

Bagefter åbner vi byttemarkedet, hvor du kan aflevere dine brugte sager og bytte dig til nyt genbrugsguld. Vi bytter børnetøj str. 0-6 år, graviditets- og ammetøj, samt legetøj og babyudstyr.

Hint! Det er en virkelig god anledning til at få ryddet up i skabe og skuffer, og samtidig forny dit barns garderobe – helt gratis og til gavn for miljøet.

Arrangementet er i samarbejde med Østerbro Bibliotekerne, er en del af projektet ‘Det Vildt grønne Kildevæld’ i Kildevæld Kulturcenter og støttet af Nordea-fonden.

Læs mere om tilmeld dig her

Tid: Torsdage den 22. februar kl. 10-12
Sted: Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 5C, 2100 København Ø

 

Læs også:

Affald og ressourcer Nyhed

Storskrald er fortid i København

Hvis du bor i en gård eller andelsforening og har lagt mærke til, at storskraldsrummet er ved at være godt fyldt, kan det være I er gået glip af den ændring i storskraldsordningen, der blev gennemført sent sidste år. Nu er det slut med storskrald, som vi kendte det i Københavns Kommune. Fordi mere skal genbruges.

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Affald og ressourcer Guide Nyhed

Tips til en mere bæredygtig jul

Julen står for døren, og der er heldigvis mange små håndtag, du kan skrue på, for at gøre juletiden lidt mere bæredygtig - uden at gå på kompromis med hyggen. Vi har samlet nogle tips til en god, hyggelig og grøn jul. Læs om økologiske juletræer, klimakærlig julemad, genbrugelig gaveindpakning, kreative julegaver og meget mere.

Seneste nyt

Instagram