Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Affald og ressourcer, Arrangement

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Er der skadelig kemi i gammelt plastiklegetøj? Er moderne stofbleer et reelt klimavenligt alternativ til engangsbleer? Kan svanemærkede babyprodukter være allergifremkaldende? Og er der noget babyudstyr man ikke bør købe brugt, men finde fra ny?

Disse – og mange flere – spørgsmål er på programmet, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til hyggelig og inspirerende barselscafé for kommende og nybagte forældre i Kildevæld Kulturcenter.

Arrangementet henvender sig til kommende og nybagte fædre og mødre, eller andre med interesse for emnet. Baby er selvfølgelig meget velkommen.

Vi starter med oplæg om den bæredygtige børnefamilie. Kom og hør om genbrugskultur, kemi i hverdagen, moderne stofbleer m.m., og få mulighed for at dele dine egne erfaringer, holdninger, tvivl eller aha-oplevelser med andre nybagte forældre.

Bagefter åbner vi byttemarkedet, hvor du kan aflevere dine brugte sager og bytte dig til nyt genbrugsguld. Vi bytter børnetøj str. 0-6 år, graviditets- og ammetøj, samt legetøj og babyudstyr.

Hint! Det er en virkelig god anledning til at få ryddet up i skabe og skuffer, og samtidig forny dit barns garderobe – helt gratis og til gavn for miljøet.

Arrangementet er i samarbejde med Østerbro Bibliotekerne, er en del af projektet ‘Det Vildt grønne Kildevæld’ i Kildevæld Kulturcenter og støttet af Nordea-fonden.

Læs mere om tilmeld dig her

Tid: Torsdage den 22. februar kl. 10-12
Sted: Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 5C, 2100 København Ø

 

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram