Beach Clean-up på Hellerup Strand

9. april 2021 | Arrangement

Kom og vær med til at befri Hellerup Strand for skrald og plastik. Vi lover frisk havluft i lungerne og lokal heltestatus! Det er søndag d. 18. april kl. 10 – 12. Læs mere her.

Til kamp mod skraldet

Stranden er sidste stop, før cigaretskodene, mundbindene, plastikemballagen og alt det andet skrald blæser ud i havet.

Kom derfor og vær med til at befri Hellerup Strand – og havet – for affald søndag d. 18. april kl. 10.00 – 12.00.

Vi medbringer grabbere, poser, poseholdere og handsker, som du kan låne – og masser af håndsprit. Som tak for hjælpen vil der også være lækre øko-croissanter til alle deltagere.

Startskuddet er kl. 10 for enden af Onsgårdsvej ved Rosenhaven. Herfra bevæger vi os ned på stranden. 

Affaldsindsamlingen er en del af Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling, hvor tusindvis af frivillige over hele landet går sammen om at samle skrald.

Læs mere på: www.affaldsindsamlingen.dk

Vi holder selvfølgelig afstand og følger de generelle retningslinjer og regler, som følge af Covid-19. Alle grabbere m.m. bliver sprittet af.

Se også begivenheden på Facebook her.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsens Strandrensningspulje.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram