Beach Clean-up på Hellerup Strand

9. april 2021 | Arrangement

Kom og vær med til at befri Hellerup Strand for skrald og plastik. Vi lover frisk havluft i lungerne og lokal heltestatus! Det er søndag d. 18. april kl. 10 – 12. Læs mere her.

Til kamp mod skraldet

Stranden er sidste stop, før cigaretskodene, mundbindene, plastikemballagen og alt det andet skrald blæser ud i havet.

Kom derfor og vær med til at befri Hellerup Strand – og havet – for affald søndag d. 18. april kl. 10.00 – 12.00.

Vi medbringer grabbere, poser, poseholdere og handsker, som du kan låne – og masser af håndsprit. Som tak for hjælpen vil der også være lækre øko-croissanter til alle deltagere.

Startskuddet er kl. 10 for enden af Onsgårdsvej ved Rosenhaven. Herfra bevæger vi os ned på stranden. 

Affaldsindsamlingen er en del af Danmarks Naturfredningsforenings landsdækkende affaldsindsamling, hvor tusindvis af frivillige over hele landet går sammen om at samle skrald.

Læs mere på: www.affaldsindsamlingen.dk

Vi holder selvfølgelig afstand og følger de generelle retningslinjer og regler, som følge af Covid-19. Alle grabbere m.m. bliver sprittet af.

Se også begivenheden på Facebook her.

Affaldsindsamlingen er støttet af Miljøstyrelsens Strandrensningspulje.

Læs også:

Arrangement

Biens Dag 2021

Frøbomber, planteworkshop og bi-skattejagt i Kildevældsparken. Vil du hjælpe byens bier? Så kom og vær med, når Østerbro fejrer bierne i anledning af FNs internationale bi-dag torsdag d. 20. maj. Læs mere om alle aktiviteterne her.

Arrangement

Ta’ med ud og fisk!

FULDT BOOKET - Torsdag d. 27. maj kl. 15.30 - 17.30 kan du komme på (gratis) guidet fisketur til Nordhavnstippen med højt til himlen og udsigt over Øresund. Vi medbringer fiskestænger, blink og silkekroge - og endda en røgeovn. 

Arrangement

Workshop om bynatur og ‘biomimetik’

Vil du være med til at forbedre den lokale biodiversitet i Kildevældsparken? Og samtidig blive klogere på, hvordan vi som mennesker kan lære af eller 'mime' naturen? Så kom til workshop om 'biomimetik' lørdag d. 8. maj kl. 10 - 13.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Share This