Byttemarked i Nordhavn

13. august 2021 | Arrangement

Så skal der byttes! Byt dig til nyt genbrugsguld, når Miljøpunkt Østerbro og Østerbro Lokaludvalg inviterer til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn lørdag d. 28. august kl. 13.00 – 17.00. Byttemarkedet er en del af årets Kulturhavn Festival. Læs mere her.

Giv hvad du har, tag hvad du kan bruge

Få ryddet ud i gemmerne eller gør et genbrugskup – helt gratis. I anledning af Kulturhavn Festival 2021 inviterer vi sammen med Østerbro Lokaludvalg til byttemarked med tøj, sko og accessories til børn og voksne. Det foregår lørdag d. 28. august kl. 13.00 – 17.00 ved den nye Orientkaj St. i Nordhavn.

Vi står klar med stativer, bøjler og borde, hvor du kan aflevere dit aflagte tøj, sko, tasker, bælter og hvad der ellers gemmer sig bagerst i klædeskabet – og som selvfølgelig stadig er i god stand. Så kan du samtidig gå på opdagelse i andres medbragte og aflagte sager. Nyd udsigten over vandet, den nyanlagte plads fuld af farverige blomster og få en lille forfriskning.

HUSK

Da der sandsynligvis stadig er nogle Corona-restriktioner, vi skal overholde, skal du huske:

  • At bruge den indgang/udgang vi har sat op
  • Huske håndsprit undervejs
  • Holde afstand til andre – også når de afleverer nye, spændende ting!

Vil du være frivillig?

Hvis du har tid og lyst til at give en hånd med på dagen som frivillig, så kontakt Lama Juma på tlf. 31 49 08 70 og hør mere. 

www.byttemarked.nu/frivillig kan du læse lidt om de typiske opgaver.

ReFashion Days: Sæt kryds i kalenderen

Er du interesseret i flere arrangementer om bæredygtighed og mode, så kan du også komme til vores ReFashion Days d. 6. + 7. november 2021 i Villa Kultur. 

Sæt kryds i kalenderen allerede nu, og hold øje med vores hjemmeside/nyhedsbreve for mere information.

Om Kulturhavn Festival 2021

D. 27.-29. august går vi på opdagelse i Københavns blå byrum og fejrer byens mangfoldige kultur- og foreningsliv. Som festivalgæst ved Kulturhavn har man mulighed for at opleve hovedstadens fantastiske og meget forskellige havnekvarterer gennem aktiviteter arrangeret af lokale foreninger, kulturskabere og kreative ildsjæle. Alle aktiviteter på festivalen er gratis.

Se det fulde program på www.kulturhavnprogram.dk

Kulturhavn Festival er en del af Københavns Kommune og støttet af By & Havn og Kgs. Enghave Lokaludvalg. 

Covid-19

Kulturhavn Festival overholder naturligvis myndighedernes gældende retningslinjer. Vi opfordrer til at alle har deres smittestop-app tændt ved deltagelse i festivalen og følger med på www.coronasmitte.dk

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Seneste nyt

Instagram