Byvandring i Klimakvarter

2. august 2022 | Arrangement

Fra asfaltørken til klimaduks. Kom med på guidet tur i Sankt Kjelds Kvarter onsdag d. 17. august kl. 16.00 – 18.00 og hør om områdets forvandling fra anonymt beboelsesområde til prisvindende klimakvarter. Turen er gratis, men kræver tilmelding. Læs mere og tilmeld dig her.

Kom med Miljøpunkt Østerbro og Københavns Kommune på guidet tur i Klimakvarter. Hør hvordan de blomstrende gårdhaver, regnvandsbede og høje skulpturer er med til at beskytte bydelen mod både skybrud og tørke. Og bliv klogere på klimatilpasning, skybrudssikring og vandets vej gennem byen.

Du får også inspiration til, hvad du som borger eller boligforening selv kan gøre for at være med til at klimatilpasse dit kvarter. Det kan f.eks. være i form af grønne tage, lokal regnvandsopsamling, vandafledning, plantekasser med bi- og insektvenlige blomster og meget mere. 

Byvandringen foregår onsdag d. 17. august kl. 16.00 – 18.00 og starter på Tåsinge Plads. 

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding via mail til [email protected]. Skriv ‘Klimakvarter’ i emnefeltet. Der er begrænsede pladser på turen, og tilmelding er først til mølle. 

Byvandringen er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram