Craftivism Festival

Affald og ressourcer, Arrangement

Hokus pokus, upcycling og tøjspild i fokus!
Er du klar til at lære at trylle med tekstiler på farverige og fantastiske måder?
Glæd dig til det og meget mere på en kreativ og inspirerende dag, hvor vi sammen skaber rammerne for et bæredygtigt tøjforbrug.

Program

🎉 Craftivism Festival 2024 – Hokus pokus, upcycling og tøjspild i fokus!

Klar til at lære at trylle med tekstiler på farverige og fantastiske måder? Så kom med til årets Craftivism Festival d. 4 maj i Kildevæld Kulturcenter fra 11-17.

🌟 Bekæmp Tøjspild

Deltag i sjove workshops, hvor du kan lære at reparere dit tøj eller give det et nyt twist. Gå i krea-mode eller genopfind din garderobe på en bæredygtig måde, når vi slår dørene op til fede upcycling workshops og et lækkert tøjbyttemarked.

🌿 Sanketur og Klimadrinks

Hvilke planter smager godt i en drink, og hvad for nogle kan du bruge til at indfarve dit tøj med? Det kan du lære, når vi tager ud og sanker i den lokale natur.

👠 Upcycled Modeshow

Indtag din plads langs catwalken, når 25 imponerende upcyclede designs lavet af kasserede STARK tekstiler bliver vist frem til modeshow. Du kan også stemme på din personlige favorit og være med, når vinderen bliver annonceret!

🍲 Vi slutter dagen af med fællesspisning om et langbord, og nyder en lækker plantebaseret ret i fællesskab – måske endda med lidt tilbehør vi har sanket til. Rundt om bordet kan dagen måske vendes, og vi kan dele gode læringer fra workshoppene og tips til et mere bæredygtigt (tøj)forbrug. Fællesspisningen koster 68 kr. for voksne og 45 kr. for børn under 12 år.

Vi opdaterer løbende programmet på Facebook-begivenheden her. 

Køb din billet til fællesspisningen lige her:

https://billetto.dk/e/faellesspisning-til-craftivism-festival-grontsager-og-kikaerter-i-orientalsk-sauce-billetter-975783

Alt i alt kan du glæde dig til en kreativ og inspirerende dag, hvor vi sammen skaber rammerne for bæredygtigt tøjforbrug. Vi ses til Craftivism Festival 2024 🌟

Tak for støtten til:

Tusind tak for støtten til at kunne afholde modeshow, workshops, tøjbyttemarkeder, mm

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Affald og ressourcer Guide Nyhed

Guide til et bæredygtigt tøjforbrug

Tøjindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden - både når det kommer til forurening, ressourceforbrug og CO2-udledning. Samtidig er vores forbrug af tøj et af de områder, hvor vi som borgere og forbrugere kan ændre vores vaner her og nu, og dermed markant nedsætte vores personlige klima- og miljøaftryk.

Seneste nyt

Instagram