Det jul, det kål

16. november 2021 | Arrangement

Tag familien under armen og kom til årets måske mest klimakærlige julearrangement søndag d. 5. december på Krudttønden. Kom og oplev teaterforestilling og klimaforedrag, smag på julens kål og deltag i skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere. Læs hele programmet her.

Kål, jul og bæredygtighed

Traditionen tro er der JUL PÅ ØSTERBRO med Teater Hund, Miljøpunkt Østerbro, Østerbro Musikskole m.fl. Arrangementet foregår på Krudttønden og er et én-dagsarrangement fyldt med de lækreste juleaktiviteter for store og små.

I år præsenterer vi et jule-klimavenligt program, der byder på både teaterforestilling, smagsprøver, klimaforedrag, skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere.

Du kan bl.a. opleve Nina Bendix’ KLIMAKYSSET, der fortæller om klodens tilstand og klimaets udvikling, se Teater Hunds forestilling “50 FARLIGE TING (alle børn bør prøve)” (husk at bestille billet her), få inspiration til bæredygtig julepynt og komme på skattejagt arrangeret af Teater Hunds børnebestyrelse De Gyldne Hvalpe.

Miljøpunkt Østerbro står klar hele dagen med en idé-bod med fokus på selvforsyning og bæredygtig julemad. Du kan bl.a. smage lækre smagsprøver af julens (bæredygtige) kål, quizze om kål eller synge med på vores kål-julesang. Igen i år har vi også plantet store flotte kålplanter i plantekasserne foran Krudttønden.

Se det fulde og opdaterede program på Teater Hunds hjemmeside her.

Se også begivenheden på Facebook her.

Hvor og hvornår

Søndag d. 5. december fra kl. 11.00

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 Kbh. Ø

Tilmelding er ikke nødvendig

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram