Det jul, det kål

16. november 2021 | Arrangement

Tag familien under armen og kom til årets måske mest klimakærlige julearrangement søndag d. 5. december på Krudttønden. Kom og oplev teaterforestilling og klimaforedrag, smag på julens kål og deltag i skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere. Læs hele programmet her.

Kål, jul og bæredygtighed

Traditionen tro er der JUL PÅ ØSTERBRO med Teater Hund, Miljøpunkt Østerbro, Østerbro Musikskole m.fl. Arrangementet foregår på Krudttønden og er et én-dagsarrangement fyldt med de lækreste juleaktiviteter for store og små.

I år præsenterer vi et jule-klimavenligt program, der byder på både teaterforestilling, smagsprøver, klimaforedrag, skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere.

Du kan bl.a. opleve Nina Bendix’ KLIMAKYSSET, der fortæller om klodens tilstand og klimaets udvikling, se Teater Hunds forestilling “50 FARLIGE TING (alle børn bør prøve)” (husk at bestille billet her), få inspiration til bæredygtig julepynt og komme på skattejagt arrangeret af Teater Hunds børnebestyrelse De Gyldne Hvalpe.

Miljøpunkt Østerbro står klar hele dagen med en idé-bod med fokus på selvforsyning og bæredygtig julemad. Du kan bl.a. smage lækre smagsprøver af julens (bæredygtige) kål, quizze om kål eller synge med på vores kål-julesang. Igen i år har vi også plantet store flotte kålplanter i plantekasserne foran Krudttønden.

Se det fulde og opdaterede program på Teater Hunds hjemmeside her.

Se også begivenheden på Facebook her.

Hvor og hvornår

Søndag d. 5. december fra kl. 11.00

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 Kbh. Ø

Tilmelding er ikke nødvendig

Læs også:

Arrangement

En fremtid uden affald? Åbent hus i LØS market

Kom til åbent hus i den emballagefri købmand 'LØS market' på Nordre Frihavnsgade og bliv klogere på, hvordan vi får et samfund med mindre affald og færre engangsprodukter. Det er mandag d. 6. december kl. 19.00 - 20.00. Læs mere her.

Arrangement

Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

Vil du være med til at befri Svanemøllen Strand for plastikposer, take-away emballage, mundbind, cigaretskod og andet skrald? Så kom og vær med, når vi sammen med Nordic Ocean Watch Denmark samler skrald på Svanemøllen Strand lørdag d. 27. november kl. 13.00. Alle er velkomne - store som små. 

Arrangement

Workshop med TagTomat: Få en grønnere gårdhave

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og vær med torsdag d. 25. november kl. 16.30 – 18.30, når Miljøpunkt Østerbro og TagTomat inviterer til gratis workshop om gårdhaver, biodiversitet og grønne fællesskaber. Læs mere og tilmeld dig her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram