Fuldt hus til borgermøde om Nordhavns Naturpark

12. september 2019 | Nyhed

Mere end 70 borgere deltog i mødet om Nordhavns Naturvenners forslag til en stor naturpark i Nordhavn. Læs med her, hvis du ønsker at være aktiv i arbejdet med at realisere parken.

Den 5. september var der borgermøde om Nordhavns Naturvenners forslag til en ny, stor naturpark i Nordhavn. Der var stort fremmøde, hvor deltagerne fik lejlighed til at høre landskabsarkitekt Marianne Levinsen fortælle om planen, og selv komme med input til det videre arbejde.

Vær med

Hvis du ikke var med til mødet, men vil være med til at realisere planerne, så kan du stadig nå at være med. Du kan være med i aktivgruppen, der mødes med jævne mellemrum og drøfter udfordringer og næste skridt. Her kan du melde dig på de opgaver, du gerne vil være med til at løse. Du kan også være med Ad Hoc og få besked på email undervejs, når der sker nyt i projektet eller der kan være brug for en hånd til at afholde et arrangement.

Kontakt Nordhavns Naturvenner, og hør mere om, hvordan du kan bidrage til processen og være med til at gøre Nordhavn til en grønne bydel. Du kan finde kontaktoplysninger på deres hjemmeside. 

Læs også:

Affald og ressourcer Nyhed

Storskrald er fortid i København

Hvis du bor i en gård eller andelsforening og har lagt mærke til, at storskraldsrummet er ved at være godt fyldt, kan det være I er gået glip af den ændring i storskraldsordningen, der blev gennemført sent sidste år. Nu er det slut med storskrald, som vi kendte det i Københavns Kommune. Fordi mere skal genbruges.

Luftforurening Nyhed

Lad brændeovnen blive i 2023

Vi er forbi de korteste, koldeste uger af vinteren, og hvis du overvejer at få den sidste vinterkulde ud af væggene ved at fyre op i brændeovnen, eller gerne vil nå den sidste vinterhygge foran flammerne - så foreslår vi, at du skruer op for varmen og hyggen uden at involvere brændeovnen. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram