Fuldt hus til borgermøde om Nordhavns Naturpark

12. september 2019 | Nyhed

Mere end 70 borgere deltog i mødet om Nordhavns Naturvenners forslag til en stor naturpark i Nordhavn. Læs med her, hvis du ønsker at være aktiv i arbejdet med at realisere parken.

Den 5. september var der borgermøde om Nordhavns Naturvenners forslag til en ny, stor naturpark i Nordhavn. Der var stort fremmøde, hvor deltagerne fik lejlighed til at høre landskabsarkitekt Marianne Levinsen fortælle om planen, og selv komme med input til det videre arbejde.

Vær med

Hvis du ikke var med til mødet, men vil være med til at realisere planerne, så kan du stadig nå at være med. Du kan være med i aktivgruppen, der mødes med jævne mellemrum og drøfter udfordringer og næste skridt. Her kan du melde dig på de opgaver, du gerne vil være med til at løse. Du kan også være med Ad Hoc og få besked på email undervejs, når der sker nyt i projektet eller der kan være brug for en hånd til at afholde et arrangement.

Kontakt Nordhavns Naturvenner, og hør mere om, hvordan du kan bidrage til processen og være med til at gøre Nordhavn til en grønne bydel. Du kan finde kontaktoplysninger på deres hjemmeside. 

Læs også:

Guide

Guide: staycation på Østerbro og i Nordhavn

Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve din by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange lokale (og grønne) ferieoplevelser - hvad enten du er til strand, kultur, natur eller shopping.

Nyhed

Få hjælp til en grønnere gård eller facade

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Få besøg af Miljøpunkt Østerbro og få gratis rådgivning og hjælp til at komme i gang med grønne tage, grønne facader, frodige altaner eller bivenlige blomsterenge. Læs mere her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This