Fuldt hus til borgermøde om Nordhavns Naturpark

12. september 2019 | Nyhed

Mere end 70 borgere deltog i mødet om Nordhavns Naturvenners forslag til en stor naturpark i Nordhavn. Læs med her, hvis du ønsker at være aktiv i arbejdet med at realisere parken.

Den 5. september var der borgermøde om Nordhavns Naturvenners forslag til en ny, stor naturpark i Nordhavn. Der var stort fremmøde, hvor deltagerne fik lejlighed til at høre landskabsarkitekt Marianne Levinsen fortælle om planen, og selv komme med input til det videre arbejde.

Vær med

Hvis du ikke var med til mødet, men vil være med til at realisere planerne, så kan du stadig nå at være med. Du kan være med i aktivgruppen, der mødes med jævne mellemrum og drøfter udfordringer og næste skridt. Her kan du melde dig på de opgaver, du gerne vil være med til at løse. Du kan også være med Ad Hoc og få besked på email undervejs, når der sker nyt i projektet eller der kan være brug for en hånd til at afholde et arrangement.

Kontakt Nordhavns Naturvenner, og hør mere om, hvordan du kan bidrage til processen og være med til at gøre Nordhavn til en grønne bydel. Du kan finde kontaktoplysninger på deres hjemmeside. 

Læs også:

Nyhed

Miyawakiskov i Fælledparken

Så fik Fælledparken en Miyawakiskov! Sammen med elever fra Langelinieskolen var Miljøpunkt Østerbro med til at plante 620 små træer og buske i et lille hjørne af Fælledparken, som i løbet af årene vil vokse op og blive til en lille skov. Læs mere og se billeder fra plantningen her.

Nyhed

Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen. Læs mere her.

Nyhed

Vi planter en miyawakiskov i Fælledparken

Miljøpunkt Østerbro er gået sammen med en lokal skoleklasse og Københavns Kommune om at etablere en lommeskov i Fælledparken. Skoven kommer til at være på 200 kvadratmeter og bestå af 620 forskellige arter, herunder træer som eg, bøg, lind, hassel og hyld. Læs mere om skoven her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram