Visible mending-workshop i Kildevæld Kulturcenter

Arrangement

Trænger dine sorte jeans til lidt spræl, er du ked af pletten på din yndlings blazer eller hullet i den hvide t-shirt? Og trænger du til at få gang i den kreative halvdel af hjernen? Så kom med til vores ganske gratis visible mending workshop med de gode folk fra Repair Café Østerbro. Det er søndag den 29. oktober kl. 10-13.

Bemærk, at du skal tilmelde dig via Billetto

 

Claire og Roberta fra Repair Café Østerbro står klar til at inspirere og støtte dig i dit projekt, uanset om du vil re-style, upcycle, pimpe eller blot give dit gamle tøj et nyt twist.

Du vil også få mulighed for at lære kreative teknikker til at reparere dit tøj, for eksempel ved brug af lapper, broderi eller ændring af størrelse. Til slut har du mulighed for at tage hjem med et forvandlet eller repareret stykke tøj, som nu har fået forlænget sin levetid med et nyt, friskt udtryk.

Tilmelding

Workshoppen er gratis, men antallet af pladser er begrænset, så det er vigtigt at tilmelde sig i god tid via dette link: Gratis billet via Billetto. Udover tilmelding er det eneste, du skal huske, at medbringe tøj, der trænger til en kærlig hånd eller en fornyelse. Vi sørger for alt nødvendigt værktøj og materialer, herunder tråd, sakse, nåle, symaskiner, stof og et udvalg af trimdetaljer i forskellige farver og materialer.

Endnu en workshop den 20. november!

Vi har endnu en visible mending-workshops på vej. Find den her på hjemmesiden, hvis du ikke kan få nok af visible mending, eller hvis den 29. oktober er dum. 

Begge workshops kan lade sig gøre, fordi MiljøPunkt Østerbro har fået støtte af Nordea-fonden til at udbrede kendskabet til den populære reparationsteknik.

Tid: Søndag den 29. oktober kl. 10-13
Sted: Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 3C, 2100 KBH Ø

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Craftivism Festival

Gå i krea-mode eller genopfind din garderobe på en bæredygtig måde, når vi slår dørene op til fede upcycling workshops, modeshow og et lækkert tøjbyttemarked. Eller lær mere om, hvilke planter, der smager godt i en drink, og hvad for nogle kan du bruge til at indfarve dit tøj med, når vi  tager ud og sanker i den lokale natur.

Seneste nyt

Instagram