Guidet tur i Klimakvarter

19. august 2020 | Arrangement

OBS: FULDT BOOKET! Hør hvordan Sankt Kjelds Kvarter er blevet forvandlet fra asfaltørken til klimaduks, når Miljøpunkt Østerbro og HOFOR inviterer til gratis byvandring i Klimakvarter torsdag d. 27. august.

Fra asfalt til grøn oase

Sankt Kjelds Kvarter på det ydre Østerbro er de seneste år blevet forvandlet fra asfaltørken til en grøn, rekreativ og klimasikret byoase.

Torsdag d. 27. august kan du komme med Miljøpunkt Østerbro, forsyningsselskabet HOFOR og Københavns Kommune på en guidet tur i kvarteret.

Hør hvordan de blomstrende gårdhaver, regnvandsbede og høje skulpturer er med til at beskytte bydelen mod både skybryd og tørke. Og bliv klogere på klimatilpasning, skybrudssikring og Københavns Kommunes arbejde med vandets vej gennem byen.

Inspiration til klimatilpasning

Du får også inspiration til, hvad du som borger eller boligforening selv kan gøre for at være med til at klimatilpasse dit kvarter.

Det kan f.eks. være i form af grønne tage, lokal regnvandsopsamling, vandafledning, plantekasser med bi- og insektvenlige blomster og meget mere.

Tid og sted

Torsdag d 27. august kl. 16.30 – 18.00

Mødested: Tåsinge Plads, 2100 Østerbro

Turen er gratis, men husk tilmelding via mail til louise@miljopunkt-osterbro.dk

Der er plads til max. 20 deltagere, så vi stadig kan passe på hinanden og holde behørig afstand.

Læs mere om Klimakvarter på www.klimakvarter.dk

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram

 

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg