Guidet tur i Klimakvarter

19. august 2020 | Arrangement

OBS: FULDT BOOKET! Hør hvordan Sankt Kjelds Kvarter er blevet forvandlet fra asfaltørken til klimaduks, når Miljøpunkt Østerbro og HOFOR inviterer til gratis byvandring i Klimakvarter torsdag d. 27. august.

Fra asfalt til grøn oase

Sankt Kjelds Kvarter på det ydre Østerbro er de seneste år blevet forvandlet fra asfaltørken til en grøn, rekreativ og klimasikret byoase.

Torsdag d. 27. august kan du komme med Miljøpunkt Østerbro, forsyningsselskabet HOFOR og Københavns Kommune på en guidet tur i kvarteret.

Hør hvordan de blomstrende gårdhaver, regnvandsbede og høje skulpturer er med til at beskytte bydelen mod både skybryd og tørke. Og bliv klogere på klimatilpasning, skybrudssikring og Københavns Kommunes arbejde med vandets vej gennem byen.

Inspiration til klimatilpasning

Du får også inspiration til, hvad du som borger eller boligforening selv kan gøre for at være med til at klimatilpasse dit kvarter.

Det kan f.eks. være i form af grønne tage, lokal regnvandsopsamling, vandafledning, plantekasser med bi- og insektvenlige blomster og meget mere.

Tid og sted

Torsdag d 27. august kl. 16.30 – 18.00

Mødested: Tåsinge Plads, 2100 Østerbro

Turen er gratis, men husk tilmelding via mail til [email protected]

Der er plads til max. 20 deltagere, så vi stadig kan passe på hinanden og holde behørig afstand.

Læs mere om Klimakvarter på www.klimakvarter.dk

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Ses vi til Østerbroweekend 2021?

Østerbro Lokaludvalg inviterer til bydelsfest for hele familien i Fælledparken. Miljøpunkt Østerbro er på pletten begge dage sammen med Nordhavns Naturvenner. Kig forbi og plant et frø til altanen, mød Østerbro Lånehøns, dyst i vores affaldstafet eller doner en pose til Plastikposefrit Østerbro.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

 

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg

Share This