Guidet tur i Klimakvarter

19. august 2020 | Arrangement

OBS: FULDT BOOKET! Hør hvordan Sankt Kjelds Kvarter er blevet forvandlet fra asfaltørken til klimaduks, når Miljøpunkt Østerbro og HOFOR inviterer til gratis byvandring i Klimakvarter torsdag d. 27. august.

Fra asfalt til grøn oase

Sankt Kjelds Kvarter på det ydre Østerbro er de seneste år blevet forvandlet fra asfaltørken til en grøn, rekreativ og klimasikret byoase.

Torsdag d. 27. august kan du komme med Miljøpunkt Østerbro, forsyningsselskabet HOFOR og Københavns Kommune på en guidet tur i kvarteret.

Hør hvordan de blomstrende gårdhaver, regnvandsbede og høje skulpturer er med til at beskytte bydelen mod både skybryd og tørke. Og bliv klogere på klimatilpasning, skybrudssikring og Københavns Kommunes arbejde med vandets vej gennem byen.

Inspiration til klimatilpasning

Du får også inspiration til, hvad du som borger eller boligforening selv kan gøre for at være med til at klimatilpasse dit kvarter.

Det kan f.eks. være i form af grønne tage, lokal regnvandsopsamling, vandafledning, plantekasser med bi- og insektvenlige blomster og meget mere.

Tid og sted

Torsdag d 27. august kl. 16.30 – 18.00

Mødested: Tåsinge Plads, 2100 Østerbro

Turen er gratis, men husk tilmelding via mail til [email protected]

Der er plads til max. 20 deltagere, så vi stadig kan passe på hinanden og holde behørig afstand.

Læs mere om Klimakvarter på www.klimakvarter.dk

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

 

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg