Guidet tur i Klimakvarter

19. august 2020 | Arrangement

OBS: FULDT BOOKET! Hør hvordan Sankt Kjelds Kvarter er blevet forvandlet fra asfaltørken til klimaduks, når Miljøpunkt Østerbro og HOFOR inviterer til gratis byvandring i Klimakvarter torsdag d. 27. august.

Fra asfalt til grøn oase

Sankt Kjelds Kvarter på det ydre Østerbro er de seneste år blevet forvandlet fra asfaltørken til en grøn, rekreativ og klimasikret byoase.

Torsdag d. 27. august kan du komme med Miljøpunkt Østerbro, forsyningsselskabet HOFOR og Københavns Kommune på en guidet tur i kvarteret.

Hør hvordan de blomstrende gårdhaver, regnvandsbede og høje skulpturer er med til at beskytte bydelen mod både skybryd og tørke. Og bliv klogere på klimatilpasning, skybrudssikring og Københavns Kommunes arbejde med vandets vej gennem byen.

Inspiration til klimatilpasning

Du får også inspiration til, hvad du som borger eller boligforening selv kan gøre for at være med til at klimatilpasse dit kvarter.

Det kan f.eks. være i form af grønne tage, lokal regnvandsopsamling, vandafledning, plantekasser med bi- og insektvenlige blomster og meget mere.

Tid og sted

Torsdag d 27. august kl. 16.30 – 18.00

Mødested: Tåsinge Plads, 2100 Østerbro

Turen er gratis, men husk tilmelding via mail til louise@miljopunkt-osterbro.dk

Der er plads til max. 20 deltagere, så vi stadig kan passe på hinanden og holde behørig afstand.

Læs mere om Klimakvarter på www.klimakvarter.dk

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram

 

Arrangementet er støttet af Østerbro Lokaludvalg