Indvielse af fremtidens gårdhave i Askøgade

19. august 2020 | Arrangement

Kom og vær med når Københavns Kommune inviterer til indvielse af den nye, klimasikrede gårdhave ved Askøgade fredag d. 21. august og hør mere om regnvandshåndtering og grønne gårde.

Fremtidens gårdhave

Gårdhaven ved Askøgade er et godt bud på fremtidens klimasikrede gårdhave, der forener et grønt gårdmiljø med håndtering af regnvand. Faktisk kan gårdhaven håndtere en regnmængde, der svarer til hele fem HT-busser!

Kom og vær med når Københavns Kommune inviter til indvielse af gårdhaven fredag d. 21. august kl. 16.00 – 17.30.

Det vil være muligt at besøge gårdhavens boder og bl.a. høre mere om gårdhavens arkitektur og regnvandshåndtering. Derudover diskes der op med fiskedam til børnene, forfriskninger, grillpølser og is.

Se invitationen her

Program

16.00 – 16.15

Velkomst ved beboer fra Østergården

Tale v. teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen

16.15 – 17.30

Besøg gårdhavens boder og hør mere om:

Gårdhavens arkitektur v. Rådgiver og Københavns Gårdhaver

Gårdhavens regnvandshåndtering v. Rådgiver og Københavns Gårdhaver

Om gårdhaven i Askøgade

Fremtidens Gårdhave ved Askøgade er et ud af tre demonstrationsprojekter, der viser hvordan regnvand kan bruges til rekreative løsninger til glæde for beboerne i de københavnske gårdhaver samtidig med, at gårdhaven bidrager til Københavns klimatilpasning.

Læs mere om gårdhaven på Klimakvarters hjemmeside her

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram