Indvielse af fremtidens gårdhave i Askøgade

19. august 2020 | Arrangement

Kom og vær med når Københavns Kommune inviterer til indvielse af den nye, klimasikrede gårdhave ved Askøgade fredag d. 21. august og hør mere om regnvandshåndtering og grønne gårde.

Fremtidens gårdhave

Gårdhaven ved Askøgade er et godt bud på fremtidens klimasikrede gårdhave, der forener et grønt gårdmiljø med håndtering af regnvand. Faktisk kan gårdhaven håndtere en regnmængde, der svarer til hele fem HT-busser!

Kom og vær med når Københavns Kommune inviter til indvielse af gårdhaven fredag d. 21. august kl. 16.00 – 17.30.

Det vil være muligt at besøge gårdhavens boder og bl.a. høre mere om gårdhavens arkitektur og regnvandshåndtering. Derudover diskes der op med fiskedam til børnene, forfriskninger, grillpølser og is.

Se invitationen her

Program

16.00 – 16.15

Velkomst ved beboer fra Østergården

Tale v. teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen

16.15 – 17.30

Besøg gårdhavens boder og hør mere om:

Gårdhavens arkitektur v. Rådgiver og Københavns Gårdhaver

Gårdhavens regnvandshåndtering v. Rådgiver og Københavns Gårdhaver

Om gårdhaven i Askøgade

Fremtidens Gårdhave ved Askøgade er et ud af tre demonstrationsprojekter, der viser hvordan regnvand kan bruges til rekreative løsninger til glæde for beboerne i de københavnske gårdhaver samtidig med, at gårdhaven bidrager til Københavns klimatilpasning.

Læs mere om gårdhaven på Klimakvarters hjemmeside her

Læs også:

Guide

Guide: staycation på Østerbro og i Nordhavn

Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve din by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange lokale (og grønne) ferieoplevelser - hvad enten du er til strand, kultur, natur eller shopping.

Nyhed

Få hjælp til en grønnere gård eller facade

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Få besøg af Miljøpunkt Østerbro og få gratis rådgivning og hjælp til at komme i gang med grønne tage, grønne facader, frodige altaner eller bivenlige blomsterenge. Læs mere her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This