Skybrudssikring på Strandboulevarden

8. november 2021 | Arrangement

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så kom til informationsmøde mandag d. 15. november kl. 17.00 – 19.00 og hør om planerne for skybrudssikring af gaden. 

Miljøpunkt Østerbro, Østerbro Lokaludvalg og Teknik- og Miljøforvaltningen vil gerne fortælle om, hvordan Strandboulevarden kommer til at se ud, når skybrudssikringen er gennemført (beplantning og byrum), og hvad tidsplanen for projektet er.

Mødet er en opfølgning på naboworkshop (oktober 2020), hvor interesserede beboere kunne komme med input til beplantning og indretning af det grønne areal.

Skybrudprojektet er besluttet i Borgerrepræsentationen og processen er godt i gang. Derfor kan man ikke længere få indflydelse på den overordnede udformning og komme med inputs og ønsker til projektet. I stedet vil dette møde være et informationsmøde, hvor man som interesseret beboer kan orientere sig og stille spørgsmål til projektet.

Vi serverer kaffe/te og lidt at spise.

Mødet foregår på Svendborggade 5, 2. sal, lokale 229, 2100 København Ø.

Husk tilmelding til lokaludvalget på: [email protected]

Læs mere om skybrudssikringen på HOFOR’s hjemmeside her

 

Læs også:

Arrangement

En fremtid uden affald? Åbent hus i LØS market

Kom til åbent hus i den emballagefri købmand 'LØS market' på Nordre Frihavnsgade og bliv klogere på, hvordan vi får et samfund med mindre affald og færre engangsprodukter. Det er mandag d. 6. december kl. 19.00 - 20.00. Læs mere her.

Arrangement

Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

Vil du være med til at befri Svanemøllen Strand for plastikposer, take-away emballage, mundbind, cigaretskod og andet skrald? Så kom og vær med, når vi sammen med Nordic Ocean Watch Denmark samler skrald på Svanemøllen Strand lørdag d. 27. november kl. 13.00. Alle er velkomne - store som små. 

Arrangement

Det jul, det kål

Tag familien under armen og kom til årets måske mest klimakærlige julearrangement søndag d. 5. december på Krudttønden. Kom og oplev teaterforestilling og klimaforedrag, smag på julens kål og deltag i skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere. Læs hele programmet her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram