Invitation til årsmøde

Arrangement

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde, og hvordan du selv kan engagere dig. 

Flere Tiny Forests i København?

I løbet af de seneste år er små tætbeplantede lommeskove skudt op i byer rundt omkring i verden. De kaldes ofte for ‘Tiny Forests’ eller Miyawakiskove, plantet efter en særlig metode af den japanske botaniker Akira Miyawaki. Man planter mange unge træer på et mindre område, så de vil strække sig efter lyset og skyde hurtigere i vejret. Plantemetoden er derfor attraktiv at bruge i byer med begrænset plads.

I efteråret 2022 plantede lokale skolebørn en af Københavns første Miyawaki-skove i Fælledparken, og til Miljøpunkt Østerbros årsmøde kan du høre et spændende oplæg om ‘Tiny Forests,’ og hvordan de f.eks. kan være med til at øge biodiversiteten i byer. Magnus Graae fra Urban Rewilders fortæller om muligheder og udfordringer med at få flere små skove i København.

PFAS og dets konsekvenser

Til årsmødet vil Miljøpunkt Østerbros formand, der til dagligt arbejder i Miljøministeriet, også fortælle om ‘PFAS’, der for alvor er kommet ind i folks bevidsthed i den seneste tid. Du kan blive klogere på de problematiske stoffer, og hvordan de kan begrænses.

Om årsmødet

Årsmødet foregår mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter, Bellmansgade 5C, 2100 København Ø.

Efter de to oplæg kan du høre mere om, hvordan du kan tage aktiv del i det lokale miljøarbejde og stille op til Miljøpunkt Østerbros bestyrelse.

Se dagsorden for årsmødet her

Du kan også downloade invitationen som pdf her.

Det er gratis at deltage, men husk tilmelding til [email protected]

Der vil blive serveret kaffe, te og lidt sødt til ganen.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Planteworkshop med Signe Wenneberg

Kribler det i de grønne fingre? Så kom med til gratis planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & Co. Det er lørdag d. 25. marts kl. 14.00 - 16.30 i Kildevæld Kulturcenter, og alle er velkomne. Læs mere her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram