Kom med til skraldefest

20. maj 2021 | Arrangement

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til sommerens sejeste fest kombineret med affaldsindsamling søndag d. 13. juni. Kom og vær med til magnetfiskeri, skraldejagt, skraldebingo og affaldsquiz. Østerbro Lokaludvalg stiller med kaffevogn, og der er gratis snacks til alle deltagere.

Mon der er flere pengeskabe i søen?

Sidste år fiskede vi en scooter, to pengeskabe, tre cykler, et løbehjul og en affaldscontainer op af Kildevældssøen. Kom og vær med, når vi gentager succesen igen i år og går på jagt efter skrald på land og i vand.

Hop i dit yndlingstøj og et par gode sko, og vær med til at gøre parken grøn, ren og klar til sommerens mange gæster. Selv en skraldejagt kan være en fest!

Hvornår: Søndag d. 13. juni kl. 10.00 – 13.30

Hvor: Kildevældsparken (i den ende, hvor det kommende Kulturcenter Kildevæld skal være)

Skraldebingo, affaldsquiz og magnetfiskeri

Vi medbringer affaldsgrabbere, poser, handsker, håndsprit og højt humør – såvel som magneter, reb og kroge, så vi kan ‘fiske’ efter skrald i søen. Du kan også gå på skraldejagt rundt omkring i parken, prøve vores skraldebingo eller dyste med i vores affaldsquiz.

Der vil være gratis forfriskninger og snacks til alle deltagere. Østerbro Lokaludvalg og formand Allan Marouf stiller traditionen tro op med lækker kaffe til deltagerne fra en kaffevogn. Tag gerne din egen kop med til drikkevarer, så vi minimerer engangsemballage.

Se billeder fra sidste års skraldefest her:

Skraldefesten er arrangeret af Kildevæld Kulturcenter, Skraldejagt, Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro, Plog and Play og den bemandede legeplads i Kildevældsparken, som alle er gået sammen om at lave en sjov og festlig dag i affaldets tegn.

Vi medbringer selvfølgelig en masse håndsprit og overholder alle gældende retningslinjer. Alle deltagere opfordres til at holde afstand og samle skrald i mindre grupper.

Bliv hjemme, hvis du føler dig det mindste syg – både for egen og andres skyld.

Se også eventet på Facebook her

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram