Kom med til skraldefest

20. maj 2021 | Arrangement

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til sommerens sejeste fest kombineret med affaldsindsamling søndag d. 13. juni. Kom og vær med til magnetfiskeri, skraldejagt, skraldebingo og affaldsquiz. Østerbro Lokaludvalg stiller med kaffevogn, og der er gratis snacks til alle deltagere.

Mon der er flere pengeskabe i søen?

Sidste år fiskede vi en scooter, to pengeskabe, tre cykler, et løbehjul og en affaldscontainer op af Kildevældssøen. Kom og vær med, når vi gentager succesen igen i år og går på jagt efter skrald på land og i vand.

Hop i dit yndlingstøj og et par gode sko, og vær med til at gøre parken grøn, ren og klar til sommerens mange gæster. Selv en skraldejagt kan være en fest!

Hvornår: Søndag d. 13. juni kl. 10.00 – 13.30

Hvor: Kildevældsparken (i den ende, hvor det kommende Kulturcenter Kildevæld skal være)

Skraldebingo, affaldsquiz og magnetfiskeri

Vi medbringer affaldsgrabbere, poser, handsker, håndsprit og højt humør – såvel som magneter, reb og kroge, så vi kan ‘fiske’ efter skrald i søen. Du kan også gå på skraldejagt rundt omkring i parken, prøve vores skraldebingo eller dyste med i vores affaldsquiz.

Der vil være gratis forfriskninger og snacks til alle deltagere. Østerbro Lokaludvalg og formand Allan Marouf stiller traditionen tro op med lækker kaffe til deltagerne fra en kaffevogn. Tag gerne din egen kop med til drikkevarer, så vi minimerer engangsemballage.

Se billeder fra sidste års skraldefest her:

Skraldefesten er arrangeret af Kildevæld Kulturcenter, Skraldejagt, Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro, Plog and Play og den bemandede legeplads i Kildevældsparken, som alle er gået sammen om at lave en sjov og festlig dag i affaldets tegn.

Vi medbringer selvfølgelig en masse håndsprit og overholder alle gældende retningslinjer. Alle deltagere opfordres til at holde afstand og samle skrald i mindre grupper.

Bliv hjemme, hvis du føler dig det mindste syg – både for egen og andres skyld.

Se også eventet på Facebook her

Læs også:

Artikel

Sommer, sol og skraldefest

Tusind tak til de mange seje Østerbroere, der var med til årets skraldefest i Kildevældsparken. Der blev samlet intet mindre end 107 kg skrald, heriblandt en buddha-statue, en krykke, en cykel og flere gamle vaser. Se billeder fra dagen her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Arrangement

Workshop: få en grønnere gård, facade eller altan

FULDT BOOKET - Spirer der grønne drømme i din boligforening? Så kom og få gratis vejledning og inspiration til grønne tage, facadebeplantning, bivenlige blomsterenge eller frodige altaner. Det er torsdag d. 17. juni kl. 16.30 - 18.30. Læs mere og tilmeld dig her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This