Kom med til skraldefest

20. maj 2021 | Arrangement

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til sommerens sejeste fest kombineret med affaldsindsamling søndag d. 13. juni. Kom og vær med til magnetfiskeri, skraldejagt, skraldebingo og affaldsquiz. Østerbro Lokaludvalg stiller med kaffevogn, og der er gratis snacks til alle deltagere.

Mon der er flere pengeskabe i søen?

Sidste år fiskede vi en scooter, to pengeskabe, tre cykler, et løbehjul og en affaldscontainer op af Kildevældssøen. Kom og vær med, når vi gentager succesen igen i år og går på jagt efter skrald på land og i vand.

Hop i dit yndlingstøj og et par gode sko, og vær med til at gøre parken grøn, ren og klar til sommerens mange gæster. Selv en skraldejagt kan være en fest!

Hvornår: Søndag d. 13. juni kl. 10.00 – 13.30

Hvor: Kildevældsparken (i den ende, hvor det kommende Kulturcenter Kildevæld skal være)

Skraldebingo, affaldsquiz og magnetfiskeri

Vi medbringer affaldsgrabbere, poser, handsker, håndsprit og højt humør – såvel som magneter, reb og kroge, så vi kan ‘fiske’ efter skrald i søen. Du kan også gå på skraldejagt rundt omkring i parken, prøve vores skraldebingo eller dyste med i vores affaldsquiz.

Der vil være gratis forfriskninger og snacks til alle deltagere. Østerbro Lokaludvalg og formand Allan Marouf stiller traditionen tro op med lækker kaffe til deltagerne fra en kaffevogn. Tag gerne din egen kop med til drikkevarer, så vi minimerer engangsemballage.

Se billeder fra sidste års skraldefest her:

Skraldefesten er arrangeret af Kildevæld Kulturcenter, Skraldejagt, Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro, Plog and Play og den bemandede legeplads i Kildevældsparken, som alle er gået sammen om at lave en sjov og festlig dag i affaldets tegn.

Vi medbringer selvfølgelig en masse håndsprit og overholder alle gældende retningslinjer. Alle deltagere opfordres til at holde afstand og samle skrald i mindre grupper.

Bliv hjemme, hvis du føler dig det mindste syg – både for egen og andres skyld.

Se også eventet på Facebook her

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram