Kom med til skraldefest

20. maj 2021 | Arrangement

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer til sommerens sejeste fest kombineret med affaldsindsamling søndag d. 13. juni. Kom og vær med til magnetfiskeri, skraldejagt, skraldebingo og affaldsquiz. Østerbro Lokaludvalg stiller med kaffevogn, og der er gratis snacks til alle deltagere.

Mon der er flere pengeskabe i søen?

Sidste år fiskede vi en scooter, to pengeskabe, tre cykler, et løbehjul og en affaldscontainer op af Kildevældssøen. Kom og vær med, når vi gentager succesen igen i år og går på jagt efter skrald på land og i vand.

Hop i dit yndlingstøj og et par gode sko, og vær med til at gøre parken grøn, ren og klar til sommerens mange gæster. Selv en skraldejagt kan være en fest!

Hvornår: Søndag d. 13. juni kl. 10.00 – 13.30

Hvor: Kildevældsparken (i den ende, hvor det kommende Kulturcenter Kildevæld skal være)

Skraldebingo, affaldsquiz og magnetfiskeri

Vi medbringer affaldsgrabbere, poser, handsker, håndsprit og højt humør – såvel som magneter, reb og kroge, så vi kan ‘fiske’ efter skrald i søen. Du kan også gå på skraldejagt rundt omkring i parken, prøve vores skraldebingo eller dyste med i vores affaldsquiz.

Der vil være gratis forfriskninger og snacks til alle deltagere. Østerbro Lokaludvalg og formand Allan Marouf stiller traditionen tro op med lækker kaffe til deltagerne fra en kaffevogn. Tag gerne din egen kop med til drikkevarer, så vi minimerer engangsemballage.

Se billeder fra sidste års skraldefest her:

Skraldefesten er arrangeret af Kildevæld Kulturcenter, Skraldejagt, Østerbro Lokaludvalg, Miljøpunkt Østerbro, Plog and Play og den bemandede legeplads i Kildevældsparken, som alle er gået sammen om at lave en sjov og festlig dag i affaldets tegn.

Vi medbringer selvfølgelig en masse håndsprit og overholder alle gældende retningslinjer. Alle deltagere opfordres til at holde afstand og samle skrald i mindre grupper.

Bliv hjemme, hvis du føler dig det mindste syg – både for egen og andres skyld.

Se også eventet på Facebook her

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram