Kom til netværksmøde

6. august 2021 | Arrangement

Hvad kan der ske af gode ting, når vi mødes på tværs af grønne initiativer på Østerbro og i Nordhavn? Det kan du finde ud af torsdag d. 19. august, når bydelens grønne organisationer, borgere, ansatte og virksomheder inviteres til hyggeligt og inspirerende netværksmøde. 

Grønt netværk

Torsdag d. 19. august kl. 17.00 – 20.00 kan du komme til netværksmøde med Østerbros og Nordhavns organisationer, borgere, ansatte og virksomheder, der har fokus på natur, klima, miljø og bæredgytighed. 

Her er der mulighed for at høre om andres projekter, blive inspireret, få nye ideer eller blot nyde en aften i godt selskab med ligesindede. 

Og leder du efter et sted at “gå til miljø” kan det være en god mulighed for at møde nogle fra f.eks. Danmarks Naturfredningsforening, Københavns Fødevarefællesskab eller Repair Café Østerbro.  

Tilmeld dig her

Vi mødes i Danmarks Naturfredningsforenings lokaler i Masnedøgade 20 til inspiration, dialog og let aftensmad. 

Derfor vil vi også gerne en tilmelding, så vi ved hvor mange stole og tallerkener, vi skal finde frem. Tilmeld dig til [email protected]

Meld dig også gerne ind i netværkest Facebook-gruppe her.

Se en oversigt over nogle af de grønne organisationer her.

Vi glæder os til at se dig!

Baggrund

Kultur Ø, Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro har taget initiativ til at samle Østerbros og Nordhavns grønne kræfter.

Håbet er at netværksmøder kan afholdes 2-4 gange om året hos dem, der har lyst til at stå for det, så vi kan lære af hinanden, samarbejde og blive inspireret. Møderne kan være med oplæg, dialog, med eller uden spisning, en guidet tur eller fremvisning af et konkret projekt.

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram