Kom til netværksmøde

6. august 2021 | Arrangement

Hvad kan der ske af gode ting, når vi mødes på tværs af grønne initiativer på Østerbro og i Nordhavn? Det kan du finde ud af torsdag d. 19. august, når bydelens grønne organisationer, borgere, ansatte og virksomheder inviteres til hyggeligt og inspirerende netværksmøde. 

Grønt netværk

Torsdag d. 19. august kl. 17.00 – 20.00 kan du komme til netværksmøde med Østerbros og Nordhavns organisationer, borgere, ansatte og virksomheder, der har fokus på natur, klima, miljø og bæredgytighed. 

Her er der mulighed for at høre om andres projekter, blive inspireret, få nye ideer eller blot nyde en aften i godt selskab med ligesindede. 

Og leder du efter et sted at “gå til miljø” kan det være en god mulighed for at møde nogle fra f.eks. Danmarks Naturfredningsforening, Københavns Fødevarefællesskab eller Repair Café Østerbro.  

Tilmeld dig her

Vi mødes i Danmarks Naturfredningsforenings lokaler i Masnedøgade 20 til inspiration, dialog og let aftensmad. 

Derfor vil vi også gerne en tilmelding, så vi ved hvor mange stole og tallerkener, vi skal finde frem. Tilmeld dig til lama@miljopunkt-osterbro.dk

Meld dig også gerne ind i netværkest Facebook-gruppe her.

Se en oversigt over nogle af de grønne organisationer her.

Vi glæder os til at se dig!

Baggrund

Kultur Ø, Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro har taget initiativ til at samle Østerbros og Nordhavns grønne kræfter.

Håbet er at netværksmøder kan afholdes 2-4 gange om året hos dem, der har lyst til at stå for det, så vi kan lære af hinanden, samarbejde og blive inspireret. Møderne kan være med oplæg, dialog, med eller uden spisning, en guidet tur eller fremvisning af et konkret projekt.

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram