Kom til netværksmøde

6. august 2021 | Arrangement

Hvad kan der ske af gode ting, når vi mødes på tværs af grønne initiativer på Østerbro og i Nordhavn? Det kan du finde ud af torsdag d. 19. august, når bydelens grønne organisationer, borgere, ansatte og virksomheder inviteres til hyggeligt og inspirerende netværksmøde. 

Grønt netværk

Torsdag d. 19. august kl. 17.00 – 20.00 kan du komme til netværksmøde med Østerbros og Nordhavns organisationer, borgere, ansatte og virksomheder, der har fokus på natur, klima, miljø og bæredgytighed. 

Her er der mulighed for at høre om andres projekter, blive inspireret, få nye ideer eller blot nyde en aften i godt selskab med ligesindede. 

Og leder du efter et sted at “gå til miljø” kan det være en god mulighed for at møde nogle fra f.eks. Danmarks Naturfredningsforening, Københavns Fødevarefællesskab eller Repair Café Østerbro.  

Tilmeld dig her

Vi mødes i Danmarks Naturfredningsforenings lokaler i Masnedøgade 20 til inspiration, dialog og let aftensmad. 

Derfor vil vi også gerne en tilmelding, så vi ved hvor mange stole og tallerkener, vi skal finde frem. Tilmeld dig til lama@miljopunkt-osterbro.dk

Meld dig også gerne ind i netværkest Facebook-gruppe her.

Se en oversigt over nogle af de grønne organisationer her.

Vi glæder os til at se dig!

Baggrund

Kultur Ø, Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro har taget initiativ til at samle Østerbros og Nordhavns grønne kræfter.

Håbet er at netværksmøder kan afholdes 2-4 gange om året hos dem, der har lyst til at stå for det, så vi kan lære af hinanden, samarbejde og blive inspireret. Møderne kan være med oplæg, dialog, med eller uden spisning, en guidet tur eller fremvisning af et konkret projekt.

Arrangementet er støttet af

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram