Kom til Østerbro Weekend

21. maj 2024 | Affald og ressourcer, Arrangement, Bynatur og klimasikring

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Den første weekend i juni er det, traditionen tro, Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien.

Hos Miljøpunkt Østerbro kan man begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Man kan også plante sit eget frø og få med hjem til altanen eller vindueskarmen, tage en quiz om det danske affaldsforbrug, få en natur-bingoplade og gå på jagt i Fælledparken eller bare få sig en god snak om bynatur, luftforurening, affald, genbrug, en bæredygtig livsstil og meget mere.

I vores telt kan man også høre mere om planerne for Nordhavns Naturpark på Nordhavnstippen og tage en snak med de gode folk fra Nordhavns Naturvenner, om hvordan vi får mere biodiversitet i Nordhavn. 

Desuden er vi medarrangør af et tøjbyttemarked, så du kan bytte dig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Tag det velholdte tøj med, du ikke får brugt og byt det til nyt.

Østerbro Weekend foregår den 1. og 2. juni fra kl. 10-15 i Fælledparken ved P.H. Lings Allé. 

Østerbro Lokaludvalg er hovedarrangør af det hyggelige arrangement, og du kan læse mere om dagene og program på deres hjemmeside her. 

 

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Affald og ressourcer Guide Nyhed

Guide til et bæredygtigt tøjforbrug

Tøjindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden - både når det kommer til forurening, ressourceforbrug og CO2-udledning. Samtidig er vores forbrug af tøj et af de områder, hvor vi som borgere og forbrugere kan ændre vores vaner her og nu, og dermed markant nedsætte vores personlige klima- og miljøaftryk.

Seneste nyt

Instagram