Mød os til Østerbroweekend 2022

24. maj 2022 | Arrangement

Igen i år kan du møde Miljøpunkt Østerbro til Østerbroweekend i Fælledparken i weekenden d. 4. – 5. juni. Kom forbi vores telt og hør om vores arbejde med klima, biodiversitet og bæredygtighed i bydelen. Du kan bl.a. plante et frø til altanen, dyste i vores affaldsstafet eller prøve kræfter med natur- og skraldebingo. Læs mere her.

Bydelsfest i Fælledparken

I weekenden d. 4. – 5. juni inviterer Østerbro Lokaludvalg traditionen tro til Østerbroweekend – en bydelsfest for hele familien i Fælledparken. Her kan du bl.a. opleve musik og underholdning, politikertaler, ballonklovn, gratis mad og masser af spændende aktiviteter med Østerbros og Nordhavns foreninger.

Det foregår i Fælledparken ved P. H. Lings Allé (overfor trafiklegepladsen) kl. 10.00 – 15.30 om lørdagen og kl. 10.00 – 14.30 om søndagen. Arrangementet er gratis og alle er velkomne.

Du kan se programmet på Østerbro Lokaludvalgs hjemmeside her.

Planteworkshop, naturbingo og skraldestafet

Du kan møde Miljøpunkt Østerbro begge dage. Kig forbi vores bod, hvor vi sammen med Nordhavns Naturvenner sætter fokus på klima, miljø, biodiversitet og bæredygtighed.

Her kan du bl.a. prøve:

  • Planteworkshop
  • Dyrequiz
  • Natur- og skraldebingo
  • Affaldsstafet

Derudover kan du høre mere om vores arbejde med bæredygtighed, klima og biodiversitet i bydelen, samt få masser af grøn inspiration til en mere klimavenlig og bæredygtig hverdag.

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram