Kom til planteworkshop på Biens Dag

24. april 2022 | Arrangement

Vil du hjælpe byens bier? Så kom til planteworkshop på Biens Dag fredag d. 20. maj kl. 15.00 – 17.00 på den bemandende legeplads i Kildevældsparken. Vær med til at plante bi-venlige blomster i legepladsens plantekasser, lav en frøbombe, og få inspiration til, hvordan du kan øge biodiversiteten på altanen eller i gården.

Frøbomber og bivenlige blomster

Bierne er truede. De mangler blomster og levesteder, og de trues af pesticider og sprøjtegifte. Derfor har FN udråbt d. 20. maj til biernes internationale (kamp)dag. Igen i år markerer vi det på Østerbro og inviterer til planteworkshop, så vi alle kan gøre vores for at hjælpe de små, men vigtige, bestøvere.

Planteworkshoppen foregår på den bemandede legeplads i Kildevældsparken, og alle er velkomne – både store og små. Planteskolegartner og naturformidler Anne Tange hjælper os med at tage de grønne fingre i brug og giver inspiration til, hvordan man kan gøre sin altan, gård eller have mere bi- og sommerfuglevenlig.

Du kan bl.a. være med til at plante insektvenlige blomster i legepladsens plantekasser, hvor de forhåbentlig kommer til at tiltrække en masser bier og sommerfugle hen over sommeren. Du kan også lave frøbomber og tage med hjem, eller sætte de små til at tegne kreative planteskilte.

Hvor og hvornår

Hvornår: Fredag d. 20. maj kl. 15.00 – 17.00

Hvor: Den bemandede legeplads i Kildevældsparken

Planteworkshoppen er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Du kan bare møde op mellem kl. 15.00 – 17.00 og være med, så længe du har lyst.

Planteworkshoppen er arrangeret af Miljøpunkt Østerbro og er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes biodiversitetspulje.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram