Kom til tøjbyttemarked på Orientkaj

29. juli 2022 | Arrangement

Trænger din garderobe til et nyt pust? Så kom og byt dig til nyt genbrugsguld, når Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro inviterer til tøjbyttemarked søndag d. 28. august kl. 11.00 – 14.00. Det foregår ved Orientkaj metrostation i Nordhavn, hvor der samtidig vil være en masse andre aktiviteter i anledning af Kulturhavn festival. Læs mere her.

Bæredygtigt tøjforbrug

Vi har alle brug for tøj på kroppen, og tøj er en måde at udtrykke sin personlighed, stil og humør. Men produktionen af tøj kræver store mængder vand, CO2 og brug af kemikalier. Derfor skaffer du bedst ‘nyt’ tøj ved bytte og genbruge! Og det kan endda gøres helt gratis.

Søndag d. 28. august kl. 11.00 – 14.00 kan du komme til tøjbyttemarked på Orientkaj i Nordhavn i anledning af Kulturhavn Festival. Her kan du aflevere tøj, sko og accessories, som du ikke længere selv bruger, og gå gratis på opdagelse i andes medbragte genbrugsguld. Tingene skal selvfølgelig være i god stand, og vi bytter både børne- og voksnestørrelser.

Du kan også deltage i en quiz om vandforbrug og plastik i tøjproduktionen og vinde lækre præmier, der gør dig bedre til at være en bæredygtig tøj- og modentusiast.

Vil du være frivillig på dagen?

Hvis du har tid og lyst til at give en hånd med på dagen som frivillig, så kontakt Lama Juma på tlf. 31490870 og hør mere, eller tilmeld dig direkte via CPH Volunteers.

Byttemarkedet afholdes af Miljøpunkt Østerbro og Østerbro Lokaludvalg, i samarbejde med CPH Volunteers og i anledning af Kulturhavn Festival 2022.

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram