Kom til tøjbyttemarked på Orientkaj

29. juli 2022 | Arrangement

Trænger din garderobe til et nyt pust? Så kom og byt dig til nyt genbrugsguld, når Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro inviterer til tøjbyttemarked søndag d. 28. august kl. 11.00 – 14.00. Det foregår ved Orientkaj metrostation i Nordhavn, hvor der samtidig vil være en masse andre aktiviteter i anledning af Kulturhavn festival. Læs mere her.

Bæredygtigt tøjforbrug

Vi har alle brug for tøj på kroppen, og tøj er en måde at udtrykke sin personlighed, stil og humør. Men produktionen af tøj kræver store mængder vand, CO2 og brug af kemikalier. Derfor skaffer du bedst ‘nyt’ tøj ved bytte og genbruge! Og det kan endda gøres helt gratis.

Søndag d. 28. august kl. 11.00 – 14.00 kan du komme til tøjbyttemarked på Orientkaj i Nordhavn i anledning af Kulturhavn Festival. Her kan du aflevere tøj, sko og accessories, som du ikke længere selv bruger, og gå gratis på opdagelse i andes medbragte genbrugsguld. Tingene skal selvfølgelig være i god stand, og vi bytter både børne- og voksnestørrelser.

Du kan også deltage i en quiz om vandforbrug og plastik i tøjproduktionen og vinde lækre præmier, der gør dig bedre til at være en bæredygtig tøj- og modentusiast.

Vil du være frivillig på dagen?

Hvis du har tid og lyst til at give en hånd med på dagen som frivillig, så kontakt Lama Juma på tlf. 31490870 og hør mere, eller tilmeld dig direkte via CPH Volunteers.

Byttemarkedet afholdes af Miljøpunkt Østerbro og Østerbro Lokaludvalg, i samarbejde med CPH Volunteers og i anledning af Kulturhavn Festival 2022.

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram