Kom til tøjbyttemarked på Orientkaj

29. juli 2022 | Arrangement

Trænger din garderobe til et nyt pust? Så kom og byt dig til nyt genbrugsguld, når Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro inviterer til tøjbyttemarked søndag d. 28. august kl. 11.00 – 14.00. Det foregår ved Orientkaj metrostation i Nordhavn, hvor der samtidig vil være en masse andre aktiviteter i anledning af Kulturhavn festival. Læs mere her.

Bæredygtigt tøjforbrug

Vi har alle brug for tøj på kroppen, og tøj er en måde at udtrykke sin personlighed, stil og humør. Men produktionen af tøj kræver store mængder vand, CO2 og brug af kemikalier. Derfor skaffer du bedst ‘nyt’ tøj ved bytte og genbruge! Og det kan endda gøres helt gratis.

Søndag d. 28. august kl. 11.00 – 14.00 kan du komme til tøjbyttemarked på Orientkaj i Nordhavn i anledning af Kulturhavn Festival. Her kan du aflevere tøj, sko og accessories, som du ikke længere selv bruger, og gå gratis på opdagelse i andes medbragte genbrugsguld. Tingene skal selvfølgelig være i god stand, og vi bytter både børne- og voksnestørrelser.

Du kan også deltage i en quiz om vandforbrug og plastik i tøjproduktionen og vinde lækre præmier, der gør dig bedre til at være en bæredygtig tøj- og modentusiast.

Vil du være frivillig på dagen?

Hvis du har tid og lyst til at give en hånd med på dagen som frivillig, så kontakt Lama Juma på tlf. 31490870 og hør mere, eller tilmeld dig direkte via CPH Volunteers.

Byttemarkedet afholdes af Miljøpunkt Østerbro og Østerbro Lokaludvalg, i samarbejde med CPH Volunteers og i anledning af Kulturhavn Festival 2022.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram