Møde i Nordhavns Naturvenner

3. februar 2020 | Arrangement

Vil du være med til at sikre mere natur og biodiversitet i Nordhavn? Så kom til åbent møde i Nordhavns Naturvenner torsdag d. 6. februar. 

Møde i aktivgruppen

Kom og hør mere om gruppens arbejde, mød de andre ildsjæle og vær med til at planlægge forårets aktiviteter. Gruppen er stadig i opstartsfasen, så der er rig mulighed for at være med til at påvirke, hvordan arbejdet skal foregå. Alle er velkomne!

Det foregår torsdag d. 6. februar kl. 19.00 – 21.00 i Danmarks Naturfredningsforenings lokaler, Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

For en naturpark i Nordhavn

Nordhavns Naturvenner arbejder for at omdanne 100 hektar på det yderste Nordhavn til en stor naturpark med naturstier, strand, dyreliv og sankemuligheder. Og det er tiltrængt. Naturen og biodiversiteten er under pres som aldrig før, og byudviklingen i København er præget af massivt byggeri uden større grønne områder.

De ti grønne foreninger, der tog initiativ til Nordhavns Naturvenner er: Danmarks Naturfredningsforening (DN), Dansk Ornitologisk Forening (DOF), Friluftsrådet, Østerbro Lokaludvalg, Østerbro Lokalråd, Verdens Skove, NOAH, Hovedstadens Forskønnelse, Østerbro Havnekomite og Miljøpunkt Østerbro.

Læs mere om Nordhavns Naturvenner her

Har du spørgsmål, kan du skrive til [email protected]

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram