Møde i Nordhavns Naturvenner

3. februar 2020 | Arrangement

Vil du være med til at sikre mere natur og biodiversitet i Nordhavn? Så kom til åbent møde i Nordhavns Naturvenner torsdag d. 6. februar. 

Møde i aktivgruppen

Kom og hør mere om gruppens arbejde, mød de andre ildsjæle og vær med til at planlægge forårets aktiviteter. Gruppen er stadig i opstartsfasen, så der er rig mulighed for at være med til at påvirke, hvordan arbejdet skal foregå. Alle er velkomne!

Det foregår torsdag d. 6. februar kl. 19.00 – 21.00 i Danmarks Naturfredningsforenings lokaler, Masnedøgade 20, 2100 København Ø.

For en naturpark i Nordhavn

Nordhavns Naturvenner arbejder for at omdanne 100 hektar på det yderste Nordhavn til en stor naturpark med naturstier, strand, dyreliv og sankemuligheder. Og det er tiltrængt. Naturen og biodiversiteten er under pres som aldrig før, og byudviklingen i København er præget af massivt byggeri uden større grønne områder.

De ti grønne foreninger, der tog initiativ til Nordhavns Naturvenner er: Danmarks Naturfredningsforening (DN), Dansk Ornitologisk Forening (DOF), Friluftsrådet, Østerbro Lokaludvalg, Østerbro Lokalråd, Verdens Skove, NOAH, Hovedstadens Forskønnelse, Østerbro Havnekomite og Miljøpunkt Østerbro.

Læs mere om Nordhavns Naturvenner her

Har du spørgsmål, kan du skrive til [email protected]

Læs også:

Guide

Guide: staycation på Østerbro og i Nordhavn

Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve din by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange lokale (og grønne) ferieoplevelser - hvad enten du er til strand, kultur, natur eller shopping.

Nyhed

Få hjælp til en grønnere gård eller facade

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Få besøg af Miljøpunkt Østerbro og få gratis rådgivning og hjælp til at komme i gang med grønne tage, grønne facader, frodige altaner eller bivenlige blomsterenge. Læs mere her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This