Naboworkshop om Strandboulevarden

9. oktober 2020 | Arrangement

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så tilmeld dig workshoppen tirsdag d. 20. oktober og kom med input til, hvad der skal plantes af træer, løg og buske.

Beplantning på Strandboulevarden

300 nye træer og buske og 1500 kvadratmeter løgplæne. Strandboulevarden er ved at blive sikret mod skybrud og oversvømmelser, og det betyder også en grøn korridor i vejens østlige side.

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så kom til naboworkshop med Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro og kom med input til, hvor der helt konkret skal plantes træer, buske, græs og løgplanter.

Tid og sted

Tirsdag d. 20. oktober kl. 17.30 – 19.30

Svendborggade 5, 2. sal, lokale 229A

Der vil være kaffe og te, samt lidt at spise, til alle fremmødte.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger ift. Covid-19 og sørger for afstand, håndsprit osv.

Husk tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk

Ønsker for det kommende byrum?

Der er med skybrudsprojektet ikke afsat midler til legepladser, boldbur, borde eller bænke. Men projektet er designet til, at der vil kunne bygges videre, når skybrudsløsningerne er etableret. Vi kan på workshoppen derfor godt tænke fremtidige udviklingsmuligheder og ønsker for det kommende byrum ind.

Hvis man f.eks. drømmer om en legeplads på et bestemt areal, er det måske ikke der, man skal plante nye avnbøge, der kan blive 30 meter høje. Og er der områder, hvor man håber på at få opstillet bænke, skal man måske allerede nu tænke på, om man vil have skyggetræer eller lavt buskads, der skærmer og giver læ.

Læs mere om skybrudsprojektet på Strandboulevarden på Østerbro Lokaludvalgs hjemmeside her

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram