Naboworkshop om Strandboulevarden

9. oktober 2020 | Arrangement

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så tilmeld dig workshoppen tirsdag d. 20. oktober og kom med input til, hvad der skal plantes af træer, løg og buske.

Beplantning på Strandboulevarden

300 nye træer og buske og 1500 kvadratmeter løgplæne. Strandboulevarden er ved at blive sikret mod skybrud og oversvømmelser, og det betyder også en grøn korridor i vejens østlige side.

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så kom til naboworkshop med Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro og kom med input til, hvor der helt konkret skal plantes træer, buske, græs og løgplanter.

Tid og sted

Tirsdag d. 20. oktober kl. 17.30 – 19.30

Svendborggade 5, 2. sal, lokale 229A

Der vil være kaffe og te, samt lidt at spise, til alle fremmødte.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger ift. Covid-19 og sørger for afstand, håndsprit osv.

Husk tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk

Ønsker for det kommende byrum?

Der er med skybrudsprojektet ikke afsat midler til legepladser, boldbur, borde eller bænke. Men projektet er designet til, at der vil kunne bygges videre, når skybrudsløsningerne er etableret. Vi kan på workshoppen derfor godt tænke fremtidige udviklingsmuligheder og ønsker for det kommende byrum ind.

Hvis man f.eks. drømmer om en legeplads på et bestemt areal, er det måske ikke der, man skal plante nye avnbøge, der kan blive 30 meter høje. Og er der områder, hvor man håber på at få opstillet bænke, skal man måske allerede nu tænke på, om man vil have skyggetræer eller lavt buskads, der skærmer og giver læ.

Læs mere om skybrudsprojektet på Strandboulevarden på Østerbro Lokaludvalgs hjemmeside her

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram