Naboworkshop om Strandboulevarden

9. oktober 2020 | Arrangement

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så tilmeld dig workshoppen tirsdag d. 20. oktober og kom med input til, hvad der skal plantes af træer, løg og buske.

Beplantning på Strandboulevarden

300 nye træer og buske og 1500 kvadratmeter løgplæne. Strandboulevarden er ved at blive sikret mod skybrud og oversvømmelser, og det betyder også en grøn korridor i vejens østlige side.

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så kom til naboworkshop med Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro og kom med input til, hvor der helt konkret skal plantes træer, buske, græs og løgplanter.

Tid og sted

Tirsdag d. 20. oktober kl. 17.30 – 19.30

Svendborggade 5, 2. sal, lokale 229A

Der vil være kaffe og te, samt lidt at spise, til alle fremmødte.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger ift. Covid-19 og sørger for afstand, håndsprit osv.

Husk tilmelding til [email protected]

Ønsker for det kommende byrum?

Der er med skybrudsprojektet ikke afsat midler til legepladser, boldbur, borde eller bænke. Men projektet er designet til, at der vil kunne bygges videre, når skybrudsløsningerne er etableret. Vi kan på workshoppen derfor godt tænke fremtidige udviklingsmuligheder og ønsker for det kommende byrum ind.

Hvis man f.eks. drømmer om en legeplads på et bestemt areal, er det måske ikke der, man skal plante nye avnbøge, der kan blive 30 meter høje. Og er der områder, hvor man håber på at få opstillet bænke, skal man måske allerede nu tænke på, om man vil have skyggetræer eller lavt buskads, der skærmer og giver læ.

Læs mere om skybrudsprojektet på Strandboulevarden på Østerbro Lokaludvalgs hjemmeside her

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram