Naboworkshop om Strandboulevarden

9. oktober 2020 | Arrangement

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så tilmeld dig workshoppen tirsdag d. 20. oktober og kom med input til, hvad der skal plantes af træer, løg og buske.

Beplantning på Strandboulevarden

300 nye træer og buske og 1500 kvadratmeter løgplæne. Strandboulevarden er ved at blive sikret mod skybrud og oversvømmelser, og det betyder også en grøn korridor i vejens østlige side.

Bor du på eller i nærheden af Strandboulevarden? Så kom til naboworkshop med Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro og kom med input til, hvor der helt konkret skal plantes træer, buske, græs og løgplanter.

Tid og sted

Tirsdag d. 20. oktober kl. 17.30 – 19.30

Svendborggade 5, 2. sal, lokale 229A

Der vil være kaffe og te, samt lidt at spise, til alle fremmødte.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger ift. Covid-19 og sørger for afstand, håndsprit osv.

Husk tilmelding til [email protected]

Ønsker for det kommende byrum?

Der er med skybrudsprojektet ikke afsat midler til legepladser, boldbur, borde eller bænke. Men projektet er designet til, at der vil kunne bygges videre, når skybrudsløsningerne er etableret. Vi kan på workshoppen derfor godt tænke fremtidige udviklingsmuligheder og ønsker for det kommende byrum ind.

Hvis man f.eks. drømmer om en legeplads på et bestemt areal, er det måske ikke der, man skal plante nye avnbøge, der kan blive 30 meter høje. Og er der områder, hvor man håber på at få opstillet bænke, skal man måske allerede nu tænke på, om man vil have skyggetræer eller lavt buskads, der skærmer og giver læ.

Læs mere om skybrudsprojektet på Strandboulevarden på Østerbro Lokaludvalgs hjemmeside her

Læs også:

Guide

Guide: staycation på Østerbro og i Nordhavn

Staycation er bæredygtig ferie så det batter, og så er det en unik mulighed for at komme ned i gear og opleve din by på nye måder. Læs årets sommerguide til Østerbros og Nordhavns mange lokale (og grønne) ferieoplevelser - hvad enten du er til strand, kultur, natur eller shopping.

Nyhed

Få hjælp til en grønnere gård eller facade

Spirer der grønne drømme i din boligforening? Få besøg af Miljøpunkt Østerbro og få gratis rådgivning og hjælp til at komme i gang med grønne tage, grønne facader, frodige altaner eller bivenlige blomsterenge. Læs mere her.

Arrangement

Oplev det vilde Nordhavn

FULDT BOOKET - Kom med på guidet tur til Nordhavnstippen torsdag d. 24. juni og oplev den vilde og uberørte københavnske (by)natur helt tæt på. Husk tilmelding, da der er begrænsede pladser.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget
Share This