Oplæg: En hverdag med sundere kemi

28. februar 2022 | Arrangement

Kom til oplæg målrettet seniorer mandag den 7. marts kl. 13.00 – 14.30 hos Nabo Østerbro i Odensegade. Miljøpunkt Østerbro giver gode råd til en hverdag med et bedre indeklima, renere luft og mindre skadelig kemi. Tilmelding er ikke nødvendigt. Læs mere her.

Bedre indeklima og sundere kemi

Et godt indeklima er afgørende for vores sundhed, da vi opholder os op til 90 % af vores liv indendørs. Forskning viser, at der er alt for mange helbredsskadelige partikler og kemikalier i vores boliger, og at vi lufter alt for lidt – og ofte forkert – ud.

Mens noget forurening kommer udefra (fra biler, krydstogtskibe m.m.), så stammer forureningen inde i boligen faktisk primært fra indendørs forureningskilder, bl.a. stearinlys, madlavning, nye møbler, brændeovne m.v.

Heldigvis er løsningerne til et bedre indeklima nemme, hvis man kender dem!

Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro til et oplæg målrettet seniorer, om hvordan du får en hverdag med et bedre indeklima og mindre skadelig kemi.

Tid og sted

Hvornår: Mandag d. 7. marts kl. 13.00 – 14.30

Hvor: Nabo Østerbro, Odensegade 6, 2100 København Ø

Tilmelding er ikke nødvendig.

Se også plakaten for oplægget her

Projektet er udviklet i samarbejde med Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram