Oplæg: En hverdag med sundere kemi

28. februar 2022 | Arrangement

Kom til oplæg målrettet seniorer mandag den 7. marts kl. 13.00 – 14.30 hos Nabo Østerbro i Odensegade. Miljøpunkt Østerbro giver gode råd til en hverdag med et bedre indeklima, renere luft og mindre skadelig kemi. Tilmelding er ikke nødvendigt. Læs mere her.

Bedre indeklima og sundere kemi

Et godt indeklima er afgørende for vores sundhed, da vi opholder os op til 90 % af vores liv indendørs. Forskning viser, at der er alt for mange helbredsskadelige partikler og kemikalier i vores boliger, og at vi lufter alt for lidt – og ofte forkert – ud.

Mens noget forurening kommer udefra (fra biler, krydstogtskibe m.m.), så stammer forureningen inde i boligen faktisk primært fra indendørs forureningskilder, bl.a. stearinlys, madlavning, nye møbler, brændeovne m.v.

Heldigvis er løsningerne til et bedre indeklima nemme, hvis man kender dem!

Derfor inviterer Miljøpunkt Østerbro til et oplæg målrettet seniorer, om hvordan du får en hverdag med et bedre indeklima og mindre skadelig kemi.

Tid og sted

Hvornår: Mandag d. 7. marts kl. 13.00 – 14.30

Hvor: Nabo Østerbro, Odensegade 6, 2100 København Ø

Tilmelding er ikke nødvendig.

Se også plakaten for oplægget her

Projektet er udviklet i samarbejde med Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram