Oplev det vilde Nordhavn

2. august 2022 | Arrangement

Vil du opleve den smukke natur på det yderste Nordhavn? Nu har du igen chancen for at komme med på en af de populære bynaturvandringer til Nordhavnstippen. Næste gang er onsdag d. 24. august kl. 16.00 – 18.00. Læs mere og tilmeld dig her.

Kom med på bynaturvandring til Nordhavnstippen onsdag d. 24. august og oplev Nordhavns natur i al sin vilde skønhed. Naturvejleder Thomas Neumann fra Danmarks Naturfredningsforening guider os ud i det grønne og gør os klogere på områdets lokale flora og fauna. Derudover vil Knud Erik Hansen fra Nordhavns Naturvenner fortælle om områdets historie og fremtidsplaner. Med lidt held støder vi måske på en isfugl eller den beskyttede grønbrogede tudse!

For mens Nordhavn er et byområde i rivende udvikling, har Nordhavnstippen i mange år fået lov til at passe sig selv – indtil for nylig, hvor der er planer om en naturpark. Det har skabt et helt særligt og uspoleret naturområde, hvor græsset har fået lov til at gro op mellem betonresterne og jordhøjene, og hvor et væld af lokale arter er flyttet ind.

Tid og sted

Byvandringen foregår onsdag d. 24. august kl. 16.00 – 18.00 og starter ved rundkørslen for enden af Kattegatvej i gåafstand fra Nordhavnstippen.

Bus 164 kører tæt på og ellers kan man cykle derud. Området er desværre ikke velegnet for gangbesværede.

Husk praktisk fodtøj, og evt. en regnjakke hvis der loves regn på dagen

Turen slutter på Nordhavnstippen senest kl. 18.00.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men der er begrænsede pladser. Tilmeld dig til [email protected]ro.dk og skriv ’Bynaturvandring’ i emnefeltet – det er først til mølle!

Den guidede tur er arrangeret af Nordhavns Naturvenner, Danmarks Naturfredningsforening og Miljøpunkt Østerbro, og er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Nyhed

Hvor står Østerbros ikoniske træer?

Har du et yndlingstræ, som betyder noget særligt for dig eller dit nabolag? Til efteråret skal politikerne forny listen over ikoniske træer i København, og nu kan du komme med dine input og indsende forslag til ikoniske træer. Læs mere her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram