Planteworkshop med Signe Wenneberg

Arrangement

Kribler det i de grønne fingre? Så kom og få masser af grøn inspiration og jord under neglene, når Miljøpunkt Østerbro sammen med Kildevæld Kulturcenter inviterer til gratis planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & Co. Det er lørdag d. 25. marts kl. 14.00 – 16.30, og alle er velkomne.

Talk, workshop og grønne boder

Kl. 14.00 – 14.30 kan du høre en talk med forfatter, foredragsholder og bæredygtighedsekspert Signe Wenneberg, der fortæller om hverdagsaktivisme, urban gardening, kompost og høns – og ikke mindst om, hvordan man sagtens kan dyrke grøntsager, blomster og krydderurter, selvom man bor inde midt i byen.

Kl. 14.30 – 16.30 er der åben workshop for både børn og voksne – og rig mulighed for at få jord under neglene. I kan bl.a. plante frø og tage med hjem til altanen eller vindueskarmen, gå på opdagelse i kompostens forskellige stadier, eller lave en hjemmelavet potte af avispapir. Og der kan spørges om alt.

Signe Wenneberg og hendes to studentermedhjælpere – Marie og Freja – hjælper med at tage de grønne fingre i brug og deler ud af deres gode råd til, hvordan du får lige præcis den frodige, og måske spiselige, altan eller byhave, du drømmer om.

Der vil også være boder med blandt andet grønne planter og frø fra den lokale planteskole HAVERO – Botanisk Gin til de voksne – kompostspande – og havebøger.

Medbring gerne æggebakker, tomatbakker, mælkekartoner eller anden genbrugsemballage til at få de små frø med hjem i.

Indenfor i det nye Kildevæld Kulturcenter kan I gå på opdagelse i det nye kulturhus, samt købe varme drikke og lidt at spise i kulturhusets lille café.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men husk tilmelding til [email protected], så vi ved, hvor meget kaffe, vi skal brygge, og hvor mange blomsterfrø, vi skal tage med til jer!

Workshoppen er arrangeret af Kildevæld Kulturcenter og Miljøpunkt Østerbro.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Nyhed

Hvor står Østerbros ikoniske træer?

Har du et yndlingstræ, som betyder noget særligt for dig eller dit nabolag? Til efteråret skal politikerne forny listen over ikoniske træer i København, og nu kan du komme med dine input og indsende forslag til ikoniske træer. Læs mere her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram