Planteworkshop med Signe Wenneberg

Arrangement

Kribler det i de grønne fingre? Så kom og få masser af grøn inspiration og jord under neglene, når Miljøpunkt Østerbro sammen med Kildevæld Kulturcenter inviterer til gratis planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & Co. Det er lørdag d. 25. marts kl. 14.00 – 16.30, og alle er velkomne.

Talk, workshop og grønne boder

Kl. 14.00 – 14.30 kan du høre en talk med forfatter, foredragsholder og bæredygtighedsekspert Signe Wenneberg, der fortæller om hverdagsaktivisme, urban gardening, kompost og høns – og ikke mindst om, hvordan man sagtens kan dyrke grøntsager, blomster og krydderurter, selvom man bor inde midt i byen.

Kl. 14.30 – 16.30 er der åben workshop for både børn og voksne – og rig mulighed for at få jord under neglene. I kan bl.a. plante frø og tage med hjem til altanen eller vindueskarmen, gå på opdagelse i kompostens forskellige stadier, eller lave en hjemmelavet potte af avispapir. Og der kan spørges om alt.

Signe Wenneberg og hendes to studentermedhjælpere – Marie og Freja – hjælper med at tage de grønne fingre i brug og deler ud af deres gode råd til, hvordan du får lige præcis den frodige, og måske spiselige, altan eller byhave, du drømmer om.

Der vil også være boder med blandt andet grønne planter og frø fra den lokale planteskole HAVERO – Botanisk Gin til de voksne – kompostspande – og havebøger.

Medbring gerne æggebakker, tomatbakker, mælkekartoner eller anden genbrugsemballage til at få de små frø med hjem i.

Indenfor i det nye Kildevæld Kulturcenter kan I gå på opdagelse i det nye kulturhus, samt købe varme drikke og lidt at spise i kulturhusets lille café.

Tilmelding

Arrangementet er gratis, men husk tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk, så vi ved, hvor meget kaffe, vi skal brygge, og hvor mange blomsterfrø, vi skal tage med til jer!

Workshoppen er arrangeret af Kildevæld Kulturcenter og Miljøpunkt Østerbro.

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram