Re-Fashion Days

9. november 2020 | Arrangement

I dagene op til årets store forbrugsfest, Black Friday, sætter Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro fokus på tøjspild og bæredygtigt tøjforbrug med minifestivalen ‘Re-Fashion Days’.

Buy Less – Choose Well – Make it Last

Du kan godt blæse og have mel i munden. Det er i hvert fald muligt at gå op i tøj og mode uden at levne et spor af pesticider og underbetalte tekstilarbejdere.

Kom og hør hvordan til Østerbros helt egen minifestival om tøjspild og bæredygtigt tøjforbrug ‘Re-Fashion Days’. Festivalen foregår i Villa Kultur fra tirsdag d. 24. november til torsdag d. 26. november.

Over tre dage kan du komme til en række gratis foredrag og en enkelt workshop, der hjælper dig med at gå dit tøjforbrug efter i sømmene og klæder dig på til at vælge en mere bæredygtig garderobe (som du også er glad for til næste år).

Program

Det er gratis at deltage, men nødvendigt at tilmelde sig via nedenstående links.

Du vælger selv om du vil deltage i hele festivalen (så skal du tilmelde dig alle fire arrangementer), eller om du kun vil deltage i nogle af arrangementerne.

Foredrag: Buy Less
Tirsdag d. 24. november
Kl. 17.30 – 18.45
Om materialer, genanvendelse og upcycling v/ KK Cirkulær og ResRes
Tilmeld dig her: https://www.villakultur.dk/kalender/re-fashion-days-buy-less

Workshop: Visible Mending
Tirsdag d. 24. november
Kl. 19.00 – 21.00
Lær teknikken Visible Mending v/ Marie Louise Rosengaard, blogger på mituendeligehjem.dk
Tilmeld dig her: https://www.villakultur.dk/…/re-fashion-days-workshop…

Foredrag: Choose Well
Onsdag d. 25. november
Kl. 17.30 – 20.00
Om vintage, stil, kvalitet og holdbarhed v/ blogger og forfatter Pia Storm, samt Søren Alling Sørensen fra ResRes
Tilmeld dig her: https://www.villakultur.dk/…/re-fashion-days-choose-well

Foredrag: Make its Last
Torsdag d. 26. november
Kl. 17.30 – 20.30
Om at udvælge og vedligeholde din garderobe v/ skrædder Karina Mott, blogger Margrethe Wivel, samt modedesigner og forfatter Rachel Kollerup
Tilmeld dig her: https://www.villakultur.dk/…/re-fashion-days-make-it-last

Praktisk info

Alle arrangementerne er gratis og foregår i Balsalen i Villa Kultur, Krausevej 3, 2100 København Ø (indgang gennem Orangeriet)

Der vil være kaffe, te, vand og snacks til alle deltagere.

Se også det samlede program på Villa Kulturs hjemmeside her: www.villakultur.dk/kalender

OBS: Vi holder os løbende opdateret om sundhedsmyndighedernes restriktioner og retningslinjer i forhold til mindskning af smittespredning af COVID-19. Der er pladsrestriktioner på billetterne, så vi kan overholde krav om plads og afstand, ligesom vi naturligvis stiller sprit, handsker og masker til rådighed for deltagerne.

Læs også:

Arrangement

Biens Dag 2021

Frøbomber, planteworkshop og bi-skattejagt i Kildevældsparken. Vil du hjælpe byens bier? Så kom og vær med, når Østerbro fejrer bierne i anledning af FNs internationale bi-dag torsdag d. 20. maj. Læs mere om alle aktiviteterne her.

Arrangement

Ta’ med ud og fisk!

FULDT BOOKET - Torsdag d. 27. maj kl. 15.30 - 17.30 kan du komme på (gratis) guidet fisketur til Nordhavnstippen med højt til himlen og udsigt over Øresund. Vi medbringer fiskestænger, blink og silkekroge - og endda en røgeovn. 

Arrangement

Workshop om bynatur og ‘biomimetik’

Vil du være med til at forbedre den lokale biodiversitet i Kildevældsparken? Og samtidig blive klogere på, hvordan vi som mennesker kan lære af eller 'mime' naturen? Så kom til workshop om 'biomimetik' lørdag d. 8. maj kl. 10 - 13.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Share This