Sanketur og fællesspisning
Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og aften onsdag den 12. juni kl. 17-19.30 i Kildevæld Kulturcenter, hvor vi tager på sanketur, laver vores egen pesto og spiser sammen bagefter.
Miljøpunkt Østerbro guider os, når vi går på opdagelse efter spiselige planter i den lokale bynatur. Her sanker vi af forsommerens plantebuffet, som vi bruger til pesto og som topping på den lækre veganske ret, cafeen i Kildevæld Kulturcenter i mellemtiden har forberedt til os. Menuen står på cous cous med stegte grønsager og tahin-yoghurtdressing.
På turen kan du lære mere om, hvad der er af spiselige planter i naturen i juni måned, og hvis vi er heldige finder vi både ramsløgsfrø, skvalderkål, mælkebøtteblade, røllike, brændenælder og andre lækkerier, som vi kan lave til pesto.
Turen varer ca. 1 time, og når vi kommer hjem med høsten, skyller vi det og laver pestoen sammen. Vi nyder maden i fællesskab, og får en masse gode snakke om spiselige planter, bynatur, sæsonerne og vores relation til naturen.
Der er plads til 30 mennesker. Køb billet her
Læs også:
Craftivism Festival 3. maj
Kom og vær med til en fed dag med fokus på et mere bæredygtigt tøjforbrug. Der vil være workshops, byttemarked, modeshow og meget mere. Det hele er gratis (men tilmelding nødvendigt til flere workshops), og der kan købes mad & drikke i caféen i Kildevæld Kulturcenter.
Forårsfest med plantebytte, genbrugslykke og t-shirt-workshop
Kom til forårshygge ved Østerbrohuset lørdag den 26. april, kl. 13:00 - 16:00. Der vil være sportsbyttemarked, plantebytte, upcycling og chancen for at vinde lækre genbrugsfund. Vi fra Miljøpunkt Østerbro vil også være der og viser dig, hvordan du kan forvandle en gammel t-shirt om til et net helt uden brug af nål og tråd.
Forårssanketur og fællesspisning
Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og aften onsdag den 9. april kl. 16:30-19:00 i Kildevæld Kulturcenter, hvor vi tager på sanketur og spiser sammen bagefter. På turen kan du lære mere om, hvad der er af spiselige planter i (by-)naturen i april måned, bl.a. vil vi både finde ramsløg og brændenældespirer, som smager friskt og skønt og er fulde af næring i denne tid. Efter sanketuren laver vi topping og pesto af det sankede og spiser det til fællesspisningen, som byder på vegetarisk suppe og brød.