Sanketur og fællesspisning

Arrangement, Bynatur og klimasikring

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og aften onsdag den 12. juni kl. 17-19.30 i Kildevæld Kulturcenter, hvor vi tager på sanketur, laver vores egen pesto og spiser sammen bagefter.

 

Miljøpunkt Østerbro guider os, når vi går på opdagelse efter spiselige planter i den lokale bynatur. Her sanker vi af forsommerens plantebuffet, som vi bruger til pesto og som topping på den lækre veganske ret, cafeen i Kildevæld Kulturcenter i mellemtiden har forberedt til os. Menuen står på cous cous med stegte grønsager og tahin-yoghurtdressing.

På turen kan du lære mere om, hvad der er af spiselige planter i naturen i juni måned, og hvis vi er heldige finder vi både ramsløgsfrø, skvalderkål, mælkebøtteblade, røllike, brændenælder og andre lækkerier, som vi kan lave til pesto.

Turen varer ca. 1 time, og når vi kommer hjem med høsten, skyller vi det og laver pestoen sammen. Vi nyder maden i fællesskab, og får en masse gode snakke om spiselige planter, bynatur, sæsonerne og vores relation til naturen.

Der er plads til 30 mennesker. Køb billet her

 

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Seneste nyt

Instagram