Sanselig sanketur og fællesspisning

Arrangement, Bynatur og klimasikring

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag og aften fredag den 19. april kl. 17-19.30 i Kildevæld Kulturcenter, hvor vi tager på sanselig sanketur og spiser sammen bagefter.

Vi mødes kl. 17, hvor Camilla Toft Christiansen fra Miljøpunkt Østerbro guider os, når vi går på opdagelse efter spiselige planter i den lokale bynatur. Her sanker vi spæde, sprøde forårsspirer, som vi bruger som topping på den lækre vegetarret, cafeen i mellemtiden har forberedt til os. På turen kan du lære mere om, hvad der er af spiselige planter i naturen i april måned, og hvis vi er heldige finder vi fx både ramsløg og brændenælde spirer, som smager friskt og skønt i denne tid.

Turen varer ca. 1 time, og når vi kommer hjem med høsten, skyller vi det og klargører det sammen, så det kan bruges som tilbehør til den lækre, varme vegetarret som cafeen i Kildevæld Kulturcenter har gjort klar klokken ca. 18. Vi nyder maden i fællesskab om det lange bord, og får måske en masse gode snakke om spiselige planter, bynatur, sæsonerne og vores relation til naturen.

Der er plads til 30 mennesker. 

Køb billet her

Arrangementet er en del af Det VILDT GRØNNE Kildevæld og er støttet af Nordea-fonden.

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Seneste nyt

Instagram