Skal din gade være grønnere?

29. juli 2022 | Nyhed

Vil du gerne have en grønnere gade med træer og plantebede, hvor du kan mødes med din nabo? En tryg gade med byrumsmøbler, flere cykelstativer og plads til legende børn? Københavns Kommune har oprettet en ny Bylivsgadepulje, hvor du og dine naboer kan søge op til 1,5 mio. kr. Læs mere her.

Søg Bylivsgadepuljen

I den nye Bylivsgadepulje kan du søge op til 1,5 mio. kr. til din idé, som skaber en mere hyggelig gade for dig og dine naboer. I kan f.eks. søge om at lukke gaden af for trafik, så der bliver skabt rum til mødesteder og grønnere byrum, eller etablere delebilspladser og cykelstativer.

Puljen kan søges af grundejere (herunder andelsforeninger og ejerforeninger), beboerforeninger eller beboere, vejlaug eller erhvervsdrivende. 

Første skridt er hurtigst muligt at sende en mail med jeres idé, hvem I er og hvordan gaden ser ud i dag til [email protected] – så får I vejledning til at udforme en ansøgning.

Fristen for ansøgningen er d. 1. november 2022.

Læs mere i linket herunder:
https://byfornyelsespuljer.kk.dk/bylivsgadepuljen

Læs også:

Nyhed

Hvor står Østerbros ikoniske træer?

Har du et yndlingstræ, som betyder noget særligt for dig eller dit nabolag? Til efteråret skal politikerne forny listen over ikoniske træer i København, og nu kan du komme med dine input og indsende forslag til ikoniske træer. Læs mere her.

Arrangement

Planteworkshop med Signe Wenneberg

Kribler det i de grønne fingre? Så kom med til gratis planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & Co. Det er lørdag d. 25. marts kl. 14.00 - 16.30 i Kildevæld Kulturcenter, og alle er velkomne. Læs mere her.

Nyhed

Miyawakiskov i Fælledparken

Så fik Fælledparken en Miyawakiskov! Sammen med elever fra Langelinieskolen var Miljøpunkt Østerbro med til at plante 620 små træer og buske i et lille hjørne af Fælledparken, som i løbet af årene vil vokse op og blive til en lille skov. Læs mere og se billeder fra plantningen her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram