Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

9. november 2022 | Nyhed

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen.

Bylivsgadepuljen er en ny pulje oprettet af Københavns kommune, hvor der er afsat i alt 10 mio. kr. til idéer, der skaber bedre og hyggeligere gader.

Der er frist for ansøgninger til puljen d. 31. januar 2023, men allerede nu kan du indsende en idé med ønsker til din gades fremtidige indretning. Der skal være bred opbakning til idéen fra naboer og brugere af gaden.

Du kan finde idéskabelon og læse mere om puljen her: https://byfornyelsespuljer.kk.dk/bylivsgadepuljen

Online infomøde om puljen

Onsdag d. 16. november kl. 17.00-18.30 kan du deltage i et online infomøde og blive klogere på puljen og dine muligheder. Det er uforpligtende at deltage, og man behøver ikke at deltage i infomødet for at indsende en idé.

Se mere om infomødet her: https://www.facebook.com/events/526778955961356/?ref=newsfeed

Læs også:

Arrangement Nyhed

Åbent årsmøde i Miljøpunkt Østerbro

Kom og hør et spændende oplæg om 'velfærd inden for de planetære grænser' når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde tirsdag d. 19. marts kl. 17.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde, og hvordan du selv kan engagere dig i bestyrelsen fx.

Luftforurening Nyhed

Virker din emhætte?

I foråret 2024 vil Rådet for Godt Indeklima gennemføre detaljerede målinger af emhætter i 20 danske boliger i Storkøbenhavn. Du kan være med! Erfaringerne fra tidligere indeklimaprojekter viser nemlig desværre, at mange emhætter virker dårligt - eller bruges forkert. Og mados er en væsentlig kilde til skadelig luftforurening.

Seneste nyt

Instagram