Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

9. november 2022 | Nyhed

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen.

Bylivsgadepuljen er en ny pulje oprettet af Københavns kommune, hvor der er afsat i alt 10 mio. kr. til idéer, der skaber bedre og hyggeligere gader.

Der er frist for ansøgninger til puljen d. 31. januar 2023, men allerede nu kan du indsende en idé med ønsker til din gades fremtidige indretning. Der skal være bred opbakning til idéen fra naboer og brugere af gaden.

Du kan finde idéskabelon og læse mere om puljen her: https://byfornyelsespuljer.kk.dk/bylivsgadepuljen

Online infomøde om puljen

Onsdag d. 16. november kl. 17.00-18.30 kan du deltage i et online infomøde og blive klogere på puljen og dine muligheder. Det er uforpligtende at deltage, og man behøver ikke at deltage i infomødet for at indsende en idé.

Se mere om infomødet her: https://www.facebook.com/events/526778955961356/?ref=newsfeed

Læs også:

Affald og ressourcer Nyhed

Storskrald er fortid i København

Hvis du bor i en gård eller andelsforening og har lagt mærke til, at storskraldsrummet er ved at være godt fyldt, kan det være I er gået glip af den ændring i storskraldsordningen, der blev gennemført sent sidste år. Nu er det slut med storskrald, som vi kendte det i Københavns Kommune. Fordi mere skal genbruges.

Luftforurening Nyhed

Lad brændeovnen blive i 2023

Vi er forbi de korteste, koldeste uger af vinteren, og hvis du overvejer at få den sidste vinterkulde ud af væggene ved at fyre op i brændeovnen, eller gerne vil nå den sidste vinterhygge foran flammerne - så foreslår vi, at du skruer op for varmen og hyggen uden at involvere brændeovnen. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram