Søg Bylivsgadepuljen og få en grønnere gade

9. november 2022 | Nyhed

Du kan f.eks. søge støtte til gadetræer og plantebede, mere plads til ophold, cykelstativer og legende børn, og trafikdæmpende foranstaltninger. Kom til online infomøde onsdag d. 16. november kl. 17.00 – 18.30 og hør mere om puljen.

Bylivsgadepuljen er en ny pulje oprettet af Københavns kommune, hvor der er afsat i alt 10 mio. kr. til idéer, der skaber bedre og hyggeligere gader.

Der er frist for ansøgninger til puljen d. 31. januar 2023, men allerede nu kan du indsende en idé med ønsker til din gades fremtidige indretning. Der skal være bred opbakning til idéen fra naboer og brugere af gaden.

Du kan finde idéskabelon og læse mere om puljen her: https://byfornyelsespuljer.kk.dk/bylivsgadepuljen

Online infomøde om puljen

Onsdag d. 16. november kl. 17.00-18.30 kan du deltage i et online infomøde og blive klogere på puljen og dine muligheder. Det er uforpligtende at deltage, og man behøver ikke at deltage i infomødet for at indsende en idé.

Se mere om infomødet her: https://www.facebook.com/events/526778955961356/?ref=newsfeed

Læs også:

Nyhed

Hvor står Østerbros ikoniske træer?

Har du et yndlingstræ, som betyder noget særligt for dig eller dit nabolag? Til efteråret skal politikerne forny listen over ikoniske træer i København, og nu kan du komme med dine input og indsende forslag til ikoniske træer. Læs mere her.

Arrangement

Planteworkshop med Signe Wenneberg

Kribler det i de grønne fingre? Så kom med til gratis planteworkshop for børn og voksne med Signe Wenneberg & Co. Det er lørdag d. 25. marts kl. 14.00 - 16.30 i Kildevæld Kulturcenter, og alle er velkomne. Læs mere her.

Nyhed

Miyawakiskov i Fælledparken

Så fik Fælledparken en Miyawakiskov! Sammen med elever fra Langelinieskolen var Miljøpunkt Østerbro med til at plante 620 små træer og buske i et lille hjørne af Fælledparken, som i løbet af årene vil vokse op og blive til en lille skov. Læs mere og se billeder fra plantningen her.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram