Tøjbyttemarked i Kildevæld Kulturcenter

Arrangement

Kom til tøjbyttemarked i Kildevæld Kulturcenter lørdag d. 29. april kl. 10.00 – 14.00 og byt dig til en ny bæredygtig garderobe – helt gratis. Tøjbyttemarkedet afholdes i anledning af Craftivism Festival.

Giv hvad du har, tag hvad du skal bruge

Kom og gør et godt genbrugsfund, når Miljøpunkt Østerbro sammen med Sharedrobes og Østerbro Lokaludvalg inviterer til tøjbyttemarked i Kildevæld Kulturcenter lørdag d. 29. april kl. 10.00 – 14.00.

Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Craftivism Festival, og der vil derfor også være workshops, folkekøkken, talks, modeshow og udstillinger. Se hele programmet her.

Sådan fungerer det:

1. Medbring det tøj fra dit klædeskab, som bare samler støv i din gaderobe, men som andre kan få glæde af.

2. Vi vurderer tøjet, hænger det op til udstilling, og du modtager point i bytte.

3. Dine point kan veksles til nyt (preloved) tøj, som andre har medbragt.

Byttemarkedet er ganske gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Affald og ressourcer Guide Nyhed

Guide til et bæredygtigt tøjforbrug

Tøjindustrien er en af de mest forurenende industrier i verden - både når det kommer til forurening, ressourceforbrug og CO2-udledning. Samtidig er vores forbrug af tøj et af de områder, hvor vi som borgere og forbrugere kan ændre vores vaner her og nu, og dermed markant nedsætte vores personlige klima- og miljøaftryk.

Seneste nyt

Instagram