Trimming og kreativ mending-workshop i Kildevæld Kulturcenter

Arrangement

Pift dine jeans og tøj op med snore og ‘trimming’, dekorer og reparer dem med kreative teknikker. Kom til gratis workshop og giv dit lidt slidte tøj nyt liv. Du skal blot tilmelde dig workshoppen mandag den 20. november kl. 16.30-19.30 – og det er ganske gratis.

Claire og Roberta fra Repair Café Østerbro står klar til at inspirere og støtte dig i dit projekt, uanset om du vil re-style, upcycle, pimpe eller blot give dit gamle tøj et nyt twist. 

Du vil til workshoppen lære teknikker, der på kreativ vis pynter og repererer dit tøj, så det får et stilfuldt udtryk, et farveright touch og nyt liv. Et par basisjeans, en gammel sweater, en kedelig jakke, en t-shirt eller en nederdel kan forvandles til unikt stykke ‘ReFashion’.

Workshoppen foregår i Kultursalen i Kildevæld Kulturcenter. Adressen er Bellmansgade 3C.

Tilmelding
Workshoppen er gratis, men antallet af pladser er begrænset, så det er vigtigt at tilmelde sig i god tid via billetto her

Udover tilmelding er det eneste, du skal huske, at medbringe et eller to stykker tøj, der trænger til en kærlig hånd eller en fornyelse. Så medbringer vi ideer, erfaring og en masse materialer, herunder tråd, sakse, nåle, symaskiner, stof og et udvalg af trimdetaljer i forskellige farver og materialer.

Tak til Nordeafonden
Dette er anden workshop i rækken, som vi holder i samarbejde med Repair Cafe Østerbro.

Begge workshops kan lade sig gøre, fordi MiljøPunkt Østerbro har fået støtte af Nordea-fonden til at udbrede kendskabet til den populære reparationsteknik.

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Seneste nyt

Instagram