Trimming og kreativ mending-workshop i Kildevæld Kulturcenter

Arrangement

Pift dine jeans og tøj op med snore og ‘trimming’, dekorer og reparer dem med kreative teknikker. Kom til gratis workshop og giv dit lidt slidte tøj nyt liv. Du skal blot tilmelde dig workshoppen mandag den 20. november kl. 16.30-19.30 – og det er ganske gratis.

Claire og Roberta fra Repair Café Østerbro står klar til at inspirere og støtte dig i dit projekt, uanset om du vil re-style, upcycle, pimpe eller blot give dit gamle tøj et nyt twist. 

Du vil til workshoppen lære teknikker, der på kreativ vis pynter og repererer dit tøj, så det får et stilfuldt udtryk, et farveright touch og nyt liv. Et par basisjeans, en gammel sweater, en kedelig jakke, en t-shirt eller en nederdel kan forvandles til unikt stykke ‘ReFashion’.

Workshoppen foregår i Kultursalen i Kildevæld Kulturcenter. Adressen er Bellmansgade 3C.

Tilmelding
Workshoppen er gratis, men antallet af pladser er begrænset, så det er vigtigt at tilmelde sig i god tid via billetto her

Udover tilmelding er det eneste, du skal huske, at medbringe et eller to stykker tøj, der trænger til en kærlig hånd eller en fornyelse. Så medbringer vi ideer, erfaring og en masse materialer, herunder tråd, sakse, nåle, symaskiner, stof og et udvalg af trimdetaljer i forskellige farver og materialer.

Tak til Nordeafonden
Dette er anden workshop i rækken, som vi holder i samarbejde med Repair Cafe Østerbro.

Begge workshops kan lade sig gøre, fordi MiljøPunkt Østerbro har fået støtte af Nordea-fonden til at udbrede kendskabet til den populære reparationsteknik.

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Craftivism Festival

Gå i krea-mode eller genopfind din garderobe på en bæredygtig måde, når vi slår dørene op til fede upcycling workshops, modeshow og et lækkert tøjbyttemarked. Eller lær mere om, hvilke planter, der smager godt i en drink, og hvad for nogle kan du bruge til at indfarve dit tøj med, når vi  tager ud og sanker i den lokale natur.

Seneste nyt

Instagram