Valgmøde om klima og miljø

15. oktober 2021 | Arrangement

Kom i dialog med dine lokale politikere om luftforurening, trafik(øer), biodiversitet, Nordhavns Naturpark og meget mere, når Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro inviterer til et involverende og utraditionelt valgmøde om klima og miljø onsdag d. 10. november i Krudttønden. 

Har du talt med din lokale politiker?

Kommunalvalg 2021 står for døren!

Hvordan balancerer vi behovet for mere biodiversitet og grønne åndehuller, når byen vokser? Hvordan sikrer vi, at vi når målsætningen om et CO2 neutralt København i 2025? Skal vi have flere parkeringspladser eller skal bilerne helt ud af byen?

Kom og hør, hvordan de forskellige partier forholder sig til emner såsom luftforurening, bynatur, energi og transport.

Program

Det bliver en aften i dialogens tegn, hvor samtalen om de grønne visioner er i højsædet. Efter en introduktion til de lokale politikere og deres hjertesager, giver vi ordet til Ungerådet, der vil præsentere deres perspektiv på fremtidens grønne by. Herefter samles vi ved bordene, hvor du kan tale med dine politikere i øjenhøjde. Politikerne vil rotere mellem bordene, så du får mulighed for at drøfte de vigtige emner med flest mulige kandidater.

Glæd dig til at møde Andreas Keill (S), Helle Bonnesen (K), Tobias Bornakke (SF), John Michael Jensen (V), Mette Annelie Rasmussen (R), Ole Birk Olesen (LA), Lars Westergård (DF), Kim Hjerrild (ALT) og Karina Vestergård (Ø).

Ordstyrer er journalist og facilitator Helle Solvang. Hun er cand.mag. i Moderne Kultur og har en baggrund som tilrettelægger og vært i DR gennem 20 år bla. i P1-programmerne Vita og Sproglaboratoriet. Og så er hun stifter af ‘Jordens Skole – dannelse og deltagelse for en verden i balance’, der har til huse i Demokrati Garage i Kbh NV.

Tid og sted

Hvornår: Onsdag d. 10. november kl. 19.00 – 21.15

Hvor: Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København Ø

Tilmelding

Tilmeld dig til [email protected]

Der kan ske opdateringer for aftenens indhold her på siden.

Læs også:

Arrangement

En fremtid uden affald? Åbent hus i LØS market

Kom til åbent hus i den emballagefri købmand 'LØS market' på Nordre Frihavnsgade og bliv klogere på, hvordan vi får et samfund med mindre affald og færre engangsprodukter. Det er mandag d. 6. december kl. 19.00 - 20.00. Læs mere her.

Arrangement

Affaldsindsamling på Svanemøllen Strand

Vil du være med til at befri Svanemøllen Strand for plastikposer, take-away emballage, mundbind, cigaretskod og andet skrald? Så kom og vær med, når vi sammen med Nordic Ocean Watch Denmark samler skrald på Svanemøllen Strand lørdag d. 27. november kl. 13.00. Alle er velkomne - store som små. 

Arrangement

Det jul, det kål

Tag familien under armen og kom til årets måske mest klimakærlige julearrangement søndag d. 5. december på Krudttønden. Kom og oplev teaterforestilling og klimaforedrag, smag på julens kål og deltag i skattejagt, konkurrencer, krea-værksteder og meget mere. Læs hele programmet her.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram