Valgmøde om klima og miljø

15. oktober 2021 | Arrangement

Kom i dialog med dine lokale politikere om luftforurening, trafik(øer), biodiversitet, Nordhavns Naturpark og meget mere, når Østerbro Lokaludvalg og Miljøpunkt Østerbro inviterer til et involverende og utraditionelt valgmøde om klima og miljø onsdag d. 10. november i Krudttønden. 

Har du talt med din lokale politiker?

Kommunalvalg 2021 står for døren!

Hvordan balancerer vi behovet for mere biodiversitet og grønne åndehuller, når byen vokser? Hvordan sikrer vi, at vi når målsætningen om et CO2 neutralt København i 2025? Skal vi have flere parkeringspladser eller skal bilerne helt ud af byen?

Kom og hør, hvordan de forskellige partier forholder sig til emner såsom luftforurening, bynatur, energi og transport.

Program

Det bliver en aften i dialogens tegn, hvor samtalen om de grønne visioner er i højsædet. Efter en introduktion til de lokale politikere og deres hjertesager, giver vi ordet til Ungerådet, der vil præsentere deres perspektiv på fremtidens grønne by. Herefter samles vi ved bordene, hvor du kan tale med dine politikere i øjenhøjde. Politikerne vil rotere mellem bordene, så du får mulighed for at drøfte de vigtige emner med flest mulige kandidater.

Glæd dig til at møde Andreas Keill (S), Helle Bonnesen (K), Tobias Bornakke (SF), John Michael Jensen (V), Mette Annelie Rasmussen (R), Ole Birk Olesen (LA), Lars Westergård (DF), Kim Hjerrild (ALT) og Karina Vestergård (Ø).

Ordstyrer er journalist og facilitator Helle Solvang. Hun er cand.mag. i Moderne Kultur og har en baggrund som tilrettelægger og vært i DR gennem 20 år bla. i P1-programmerne Vita og Sproglaboratoriet. Og så er hun stifter af ‘Jordens Skole – dannelse og deltagelse for en verden i balance’, der har til huse i Demokrati Garage i Kbh NV.

Tid og sted

Hvornår: Onsdag d. 10. november kl. 19.00 – 21.15

Hvor: Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København Ø

Tilmelding

Tilmeld dig til [email protected]

Der kan ske opdateringer for aftenens indhold her på siden.

Læs også:

Arrangement

Craftivism Festival

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 29. april og glæd dig til Craftivism Festival i Kildevæld Kulturcenter. Festivalen byder på workshops, modeshow, byttemarked, musik og underholdning - alt sammen med fokus på upcycling, kreativitet og bæredygtig mode.

Arrangement

Affaldsindsamling ved Kildevæld

Kom og vær med til at samle skrald i og omkring søen i Kildevældsparken. Det er søndag d. 26. marts kl. 10.00 - 12.00 i anledning af Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling. Læs mere her.

Arrangement

Invitation til årsmøde

Kom og hør to spændende oplæg om aktuelle miljøemner, hhv. ’Tiny Forests’ og ’PFAS’, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til åbent årsmøde mandag d. 13. marts kl. 17.00 – 19.00 i Kildevæld Kulturcenter. Til mødet kan du også høre mere om det lokale miljøarbejde på Østerbro.

Seneste nyt


Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /var/www/miljopunktosterbro.dk/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram