Affaldsindsamling i Fælledparken

29. oktober 2020 | Arrangement

Kom og vær med søndag d. 15. november kl. 10 – 12, når vi befrier Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald.

I foråret byggede svanerne i Fælledparken endnu en gang reder ud af affald. Derfor går månedens affaldsindsamling denne gang til Fælledparken – Østerbros største, grønne åndehul.

Kom og vær med til at befri Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald. Det er søndag d. 15. november kl. 10.00 – 12.00.

Vi samler skrald sammen – hver for sig. Det betyder, at du kan komme forbi i tidsrummet 10.00 – 12.00 og låne (afsprittede) grabbere, poser og handsker. Men derudover går vi rundt hver for sig og hjælper hinanden med at holde afstand.

Vi mødes på Blegdamsfælleden øst for Fælledsøen. Tilmelding er ikke nødvendig. Der er sprøde søndagscroissanter til de første 25 affaldshelte – og kaffe/te på kanden til at lune sig på.

Psst! Vi medbringer også et par waders, hvis der er nogle, der er friske på at hoppe en tur i søen?

Se arrangementet på Facebook her

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Biens Dag 2021

Frøbomber, planteworkshop og bi-skattejagt i Kildevældsparken. Vil du hjælpe byens bier? Så kom og vær med, når Østerbro fejrer bierne i anledning af FNs internationale bi-dag torsdag d. 20. maj. Læs mere om alle aktiviteterne her.

Arrangement

Ta’ med ud og fisk!

FULDT BOOKET - Torsdag d. 27. maj kl. 15.30 - 17.30 kan du komme på (gratis) guidet fisketur til Nordhavnstippen med højt til himlen og udsigt over Øresund. Vi medbringer fiskestænger, blink og silkekroge - og endda en røgeovn. 

Arrangement

Workshop om bynatur og ‘biomimetik’

Vil du være med til at forbedre den lokale biodiversitet i Kildevældsparken? Og samtidig blive klogere på, hvordan vi som mennesker kan lære af eller 'mime' naturen? Så kom til workshop om 'biomimetik' lørdag d. 8. maj kl. 10 - 13.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Følg os på Instagram

Share This