Affaldsindsamling i Fælledparken

29. oktober 2020 | Arrangement

Kom og vær med søndag d. 15. november kl. 10 – 12, når vi befrier Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald.

I foråret byggede svanerne i Fælledparken endnu en gang reder ud af affald. Derfor går månedens affaldsindsamling denne gang til Fælledparken – Østerbros største, grønne åndehul.

Kom og vær med til at befri Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald. Det er søndag d. 15. november kl. 10.00 – 12.00.

Vi samler skrald sammen – hver for sig. Det betyder, at du kan komme forbi i tidsrummet 10.00 – 12.00 og låne (afsprittede) grabbere, poser og handsker. Men derudover går vi rundt hver for sig og hjælper hinanden med at holde afstand.

Vi mødes på Blegdamsfælleden øst for Fælledsøen. Tilmelding er ikke nødvendig. Der er sprøde søndagscroissanter til de første 25 affaldshelte – og kaffe/te på kanden til at lune sig på.

Psst! Vi medbringer også et par waders, hvis der er nogle, der er friske på at hoppe en tur i søen?

Se arrangementet på Facebook her

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram