Affaldsindsamling i Fælledparken

29. oktober 2020 | Arrangement

Kom og vær med søndag d. 15. november kl. 10 – 12, når vi befrier Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald.

I foråret byggede svanerne i Fælledparken endnu en gang reder ud af affald. Derfor går månedens affaldsindsamling denne gang til Fælledparken – Østerbros største, grønne åndehul.

Kom og vær med til at befri Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald. Det er søndag d. 15. november kl. 10.00 – 12.00.

Vi samler skrald sammen – hver for sig. Det betyder, at du kan komme forbi i tidsrummet 10.00 – 12.00 og låne (afsprittede) grabbere, poser og handsker. Men derudover går vi rundt hver for sig og hjælper hinanden med at holde afstand.

Vi mødes på Blegdamsfælleden øst for Fælledsøen. Tilmelding er ikke nødvendig. Der er sprøde søndagscroissanter til de første 25 affaldshelte – og kaffe/te på kanden til at lune sig på.

Psst! Vi medbringer også et par waders, hvis der er nogle, der er friske på at hoppe en tur i søen?

Se arrangementet på Facebook her

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement Nyhed

Stort byttemarked i august

Kom til tøjbyttemarked ved Orientkaj i Nordhavn søndag d. 25. august kl. 10.00 - 15.00 og byt dig til en ny garderobe, gratis og bæredygtigt. Tøjbyttemarkedet afholdes i forbindelse med Kulturhavn Festival, hvor der vil være et hav af forskellige aktiviteter på havnen.

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Seneste nyt

Instagram