Affaldsindsamling i Fælledparken

29. oktober 2020 | Arrangement

Kom og vær med søndag d. 15. november kl. 10 – 12, når vi befrier Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald.

I foråret byggede svanerne i Fælledparken endnu en gang reder ud af affald. Derfor går månedens affaldsindsamling denne gang til Fælledparken – Østerbros største, grønne åndehul.

Kom og vær med til at befri Fælledparken for cigaretskodder, mundbind, plastikemballage og andet skrald. Det er søndag d. 15. november kl. 10.00 – 12.00.

Vi samler skrald sammen – hver for sig. Det betyder, at du kan komme forbi i tidsrummet 10.00 – 12.00 og låne (afsprittede) grabbere, poser og handsker. Men derudover går vi rundt hver for sig og hjælper hinanden med at holde afstand.

Vi mødes på Blegdamsfælleden øst for Fælledsøen. Tilmelding er ikke nødvendig. Der er sprøde søndagscroissanter til de første 25 affaldshelte – og kaffe/te på kanden til at lune sig på.

Psst! Vi medbringer også et par waders, hvis der er nogle, der er friske på at hoppe en tur i søen?

Se arrangementet på Facebook her

Affaldsindsamlingen er støttet med midler fra Miljøstyrelsen og Østerbro Lokaludvalg

Læs også:

Arrangement

Byttemarked & barselscafé

Ryd op i skabe og skuffer og byt dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj, når vi sammen med apa inviterer til byttemarked og debatsalon for kommende og nybagte fædre og mødre. Det er tirsdag d. 31. januar kl. 10.00 – 12.15. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Arrangement

Affaldsindsamling i Søerne – Nytårsudgave

Kom og vær med, når Miljøpunkt Østerbro og lokale ildsjæle traditionen tro trækker i waders og uldent undertøj for at befri Sortedamsøen for affald efter nytårsaften. Affaldsindsamlingen er lørdag d. 7. januar kl. 10.00 – 12.00, og alle er velkomne. Man må også gerne heppe eller samle skrald ind fra vandkanten.

Seneste nyt

Følg os på Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram