Kom til visible mending-workshop

Arrangement

Vil du gerne give dit gamle tøj nyt liv? Så kom til “Kreativ upcycling & mending” workshop lørdag d. 29. april og lær bl.a. den populære teknik visible mending. Workshoppen afholdes i Kildevæld Kulturcenter i forbindelse med Craftivism Festival. 

Bemærk at workshoppen er fuldt booket!

Er du træt af dine kedelige jeans, den sorte blazer eller din basic T-shirt, der bare ligger i skuffen? Vil du gerne have fixet hullet i din nye jakke eller dække en plet på din hvide yndlingsskjorte?

Så kom og vær med når Østerbro Lokaludvalg, Repair Café Østerbro og Miljøpunkt Østerbro inviterer til workshop om kreativ upcycling og visible mending. Det er i Kildevæld Kulturcenter lørdag d. 29. april kl. 11.15 – 14.15. Workshoppen afholdes i forbindelse med Craftivism Festival, som du kan læse mere om her.

Claire og Roberta fra Repair Café Østerbro står klar til at inspirere og støtte dig i dit projekt, uanset om du vil re-style, upcycle, pimpe eller blot give dit gamle tøj et nyt twist.

Du vil også få mulighed for at lære kreative teknikker til at reparere dit tøj, f.eks. ved brug af lapper, broderi eller ændring af størrelse. Til sidst kan du vende hjem med et fornyet eller fikset stykke tøj, som du har givet et nyt og længere liv.

Tilmelding

Workshoppen er gratis, men der er begrænsede pladser, og tilmelding er først til mølle. Bemærk at workshoppen er fuldt booket!

Husk at medbringe tøj, som trænger til en kærlig hånd eller til at blive upcyclet. Hvis der er noget specifikt du vil bruge, som f.eks. en bestemt knap eller lap, så medbring også dette.

Vi sørger for alt det nødvendige værktøj og de nødvendige materialer: tråd, sakse, nåle, symaskiner, stof og trim detaljer i forskellige farver og materialer m.m.

Flere workshops på vej

Der er flere visible mending-workshops på vej i den kommende tid. Miljøpunkt Østerbro har nemlig fået støtte af Nordea-fonden til at udbrede kendskabet til den populære reparationsteknik.

Følg med i miljøpunktets nyhedsbrev og få besked, når vi åbner op for tilmelding til de kommende workshops.

Læs også:

Affald og ressourcerArrangement

Barselscafe om bæredygtighed med byttemarked

Er du kommende eller nybagt forælder, og vil du gerne høre mere om, hvordan du kan give din baby en god, grøn start på livet? Og samtidig få ryddet lidt ud i skabe og skuffer og bytte dig til nyt pre-loved børnetøj, babyudstyr eller legetøj? Så kig forbi til barselscafé i Kildevæld Kulturcenter torsdag d. 22. februar kl. 10.00 – 12.00. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Arrangement Nyhed

Åbning af det vildt grønne Kildevæld

Kom med til en VILDT grøn og hyggelig eftermiddag den 12. januar kl. 16-19, når vi skyder projektet ‘Det VILDT GRØNNE Kildevæld’ i gang. Det bliver en vildt sjov  åbningsdag fyldt med hygge, workshops, grøn viden, byttemarked, udstilling, grønne snacks og vilde bobler!

Seneste nyt

Instagram