Webinar: Sådan kan du spare energi i din lejlighed

Arrangement

Energipriserne stiger, og pengepungen bliver lettere. Vil du have gode råd til, hvordan du sparer på el- og varmeregningen? Så kom med til gratis webinar onsdag d. 18. januar kl. 19.00 – 20.30 og hør, hvordan du kan spare på energien og undgå de høje energipriser. Læs mere og tilmeld dig her.

Webinaret foregår online på Zoom, og er åbent for alle.

En energirådgiver fra Energistyrelsen deler ud af gode råd til, hvordan du kan spare på både el- og varmeregningen med en række gode vaner i dagligdagen. Derudover vil Bygningsfornyelsen i Københavns Kommune fortælle om støttemuligheder til energirenoveringer. Og så vil der selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål og få svar.

Program:

  • Velkomst
  • Gode spareråd ved energirådgiver fra Energistyrelsen
  • Spørgsmål og svar
  • Støttemuligheder til renovering ved klimamedarbejder fra Bygningsfornyelsen i Københavns kommune
  • Spørgsmål og svar

Tilmeld dig via dette link: https://us06web.zoom.us/…/reg…/WN_LGdlWwStQMS8tARP346Wmw

Inspirationsmødet er et samarbejde mellem SparEnergi.dk fra Energistyrelsen, Miljøpunkt Amager, Miljøpunkt Indre By & Christianshavn, Miljøpunkt Østerbro og Områdefornyelsen Sundby.

Læs også:

Arrangement

Patchwork workshop

Har du et par gamle t-shirt liggende derhjemme med pletter eller huller og ved ikke hvad du skal gøre med dem?Så tag dem med den 20. juni kl. 17-20 og lav din egen patchwork-top med dine gamle t-shirts, sweatre eller andre stykker tøj du har liggende derhjemme.

Affald og ressourcerArrangementBynatur og klimasikring

Kom til Østerbro Weekend

Den 1. og 2. juni 2024 er det Østerbro Weekend, en hyggelig bydelsfest med aktiviteter for hele familien. I Miljøpunkt Østerbros telt kan man blandt andet begge dage lave flotte insekthoteller og natur-uroer af genbrugsmaterialer, og ting vi har sanket i den lokale bynatur. Eller bytte sig til en ny garderobe på miljøvenlig vis. Læs mere her på siden. Ses vi?

Seneste nyt

Instagram